Діана
Шеф-кондитер (консалтинг)
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 39 лет
- Город проживания:
- Черкассы
- Готов работать:
- Днепр, Другие страны, Ивано-Франковск, Киев, Львов, Одесса, Удаленно, Ужгород, Черкассы, Черновцы
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5361824
Опыт работы
Шеф кондитер
с 07.2021 по 02.2022
(7 месяцев)
Імбирний пряник, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
- Розробка десертів
Шеф кондитер
с 06.2020 по 07.2021
(1 год 1 месяц)
База відпочинку, Зміїв (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
- Розробка десертів, морозива
Шеф кондитер
с 09.2019 по 05.2020
(8 месяцев)
The kitchen и Fat goose pub, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
Шеф кондитер
с 03.2019 по 05.2019
(2 месяца)
Готель Аврора, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
Шеф кондитер
с 11.2018 по 02.2019
(3 месяца)
Пекарьоф, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
Технолог кондитерського виробництваа
с 10.2018 по наст. время
(5 лет 7 месяцев)
Vanilka, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
' ogovarivayetsya otdel'no.
Запуск виробництва. Розробка десертів, морозива та хлібобулочної продукції будь-якої складності для ресторанів та кондитерських у будь-якій точці світу. Вартість обговорюється окремо.
Кондитер
с 05.2018 по 11.2018
(6 месяцев)
Пан Хинкалыч ( Дом Хлеба ), Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
Кондитер
с 05.2017 по 10.2017
(5 месяцев)
Nikas, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
oformleniye tortov, pirozhnykh i t.d.;
контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
Кондитер
с 05.2010 по 12.2012
(2 года 7 месяцев)
База відпочинк Занки, Зміїв (Готельно-ресторанний бізнес)
к- контроль за дотриманням технологічного процесу під час виготовлення продукції, складання нових технологічних карт;
- підготовка необхідної кількості напівфабрикатів та заготовок кондитерських виробів;
- безпосереднє виготовлення десертів відповідно до технологічних вимог, художня прикраса та оформлення тортів, тістечок тощо;
- Оцінка якості готової продукції, дотримання умов її зберігання та строків реалізації;
- підготовка до випічки (розстойка), контроль за випічкою та оформлення хлібобулочних виробів різного ступеня складності, включаючи формування тесту.
Образование
ДБТУ
Харчові технології, Харьков
Высшее, с 2021 по 2022 (1 год)
Технолог кондитерських, макаронних і хлібобулочних виробів. Магистр.
ХТЭК КНТЭУ
Харчові технології: Ресторанні технології, Харків
Высшее, с 2019 по 2021 (2 года)
Навчаюсь на денній формі за освітньо-кваліфикаціним рівнем БАКАЛАВР
Хлібопекар
• Кухар-хімік
• Пекар
• Пекар-кондитер
• Тістоміс
• Кондитер
• Шоколатьє
• Кенді-кухар
• Фрізі-майстер
ХТЕК КНТЕУ
Готельно-ресторанна справа, Харків
Высшее, с 2019 по 2022 (3 года)
– розробка і реалізація якісного готельно-ресторанного продукту;
– організація комплексного обслуговування в закладах готельно-ресторанного господарства;
– проектування закладів готельно-ресторанного бізнесу та їхнього устаткування і дизайну.
ХТЕК КНТЕУ
Виробництво харчової продукції, Харків
Высшее, с 2016 по 2021 (5 лет)
Технолог хлібобулочних,
макаронних і кондитерських виробів, бакалавр.
Дополнительное образование и сертификаты
Al.Cuisine - кондитерский курс. Мастер-классы: Лиза Глинская, Эмилия Прыткина, Людмила Казмерчук, Antonio Bachour, Нина Тарасова
2016 г - 2019
Pastry Master курс Эклеры и тарты ( шеф преподаватель Саба Джанджгава)
2019, 2 дня
DGF «Хлеб, как искусство» ( шеф преподаватель Вадим Россоха )
2019, 2 дня
DGF «Сдобное тесто» ( шеф преподаватель Вадим Россоха )
2020, 2 дня
Ильназ Искаков
Тарты и песочное тесто Vegan 2021
Ильназ Искаков
Нарезные пирожные Vegan 2021
Курс Бриошь, Игорь Лаврешин
2022,1 день
Chefs Creativ Summit
2021, 1 день
Massimiliano Liberatore, Panettone Online courses
2021,2 дня
Мария Селянина, Зимняя Сказка онлайн
2021,2 дня
Ильназ Искаков, Макаронс
2021, 2 дня
Smbat Tonoyan, Пасхальная выпечка
2021,2 дня
DAMASTER CAKE, Арт+Геометрия ( торты)
2021,2 дня
Inesa Poltseva, Торты
2020,2 дня
Татьяна Дядечко, Сыры группы Pasta Filata
2021,1 день
Юрков Владимир,Курс сыроварения
2022, 3 недели
Знание языков
Английский — средний
Похожие кандидаты
Помічник кондитера, пекар, кондитер, піцайоло, кухар
13000 грн, Одесса
Помощник кондитера, кондитер, пекарь
15000 грн, Киев
Пекарь, кондитер, тестомес (формування)
Киев
Пекар, кондитер, помічник кондитера
20000 грн, Киев
Шеф-кондитер
Киев