Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 марта 2024

Віктор

Інженер-електрик, 21 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
56 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

м. Київ, пр-т Відрадний, 22-Б, кв. 37;
тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Вітенко Віктор Петрович

Мета:
Робота в сфері машинобудування, енергетики, сонячної енергетики, радіотехніки. Организація забезпечення, комплектації, монтажу, запуску та подальшої експлуатаціі мереж і обладнання.

Освіта:
НТУУ «Київський політехнічний інститут», радіотехнічний факультет. Спеціальність: радіотехніка (м. Київ).
Сертифікат Білорусько-Швецького СП «Бакко-Бісов»: обробка матеріалів біметалічними інструментами з відповідними режимами та обладнанням (м. Мінськ).

Досвід роботи та професійні навички:
1988-1994рр.— ВО «Білоцерківщина», ПНУ «Оргенергоавтоматика», інженер-електронник відділу АСУТП, інженер з налагоджування та випробовування обладнання 1-ї категорії. Монтаж, наладка та запуск у виробництво поточних систем і промислового обладнання нових виробничих потужностей.
1994-1996рр. — технічний директор ТОВ «Киев-Ист-Вест»; организація відновлення виробництва на Побугському феронікелевому заводі, Кіровоградська обл.
1996-1997рр. — заступник голови правління Побугського феронікелевого заводу, Кіровоградська обл. Организація комплектування та матеріально-технічного забезпечення ремонтно-відновлювальних робіт і виробництва продукції.
2004-2015рр.— начальник ремонтно-механічного цеху, головний механік-енергетик ТОВ «Завод Армтек», м. Київ. Модернізація, монтаж, наладка інженерних мереж і промислового обладнання для забезпечення виробничих програм.
2015-2018рр. — головний спеціаліст ДК «Укроборонпром», м.Київ. Организація відкритої процедури капітального ремонту і повної модернізації технологічного, промислового обладнання на підприємствах Концерну. Моніторинг технологічних процесів виробництва відповідальних вузлів і деталей на підприємствах Концерну. Інспекція технічного стану та комплектації виробничого обладнання, анонсованого на відчуження (списання, передача, оренда, продаж тощо) Робота з вченими, конструкторами і виробничниками в сфері радіолокації і радіоелектроніки Харківської та Київської радіотехнічних шкіл, для подальшого планування НД і ДКР з виробництва зразків техніки, а також її випробовування на відповідних, обладнаних телеметрією, полігонах.

Додаткові відомості:
Маю групу допуску «цілком таємно». ПК на рівні користувача.
Маю права категорії В і В1.
Шкідливих звичок не маю. Займаюсь фізичною культурою: ковзани, плавання. Вивчаю німецьку мову. Хоббі — кулінарія.

11.02.2019 г. Вітенко В. П.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: