Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Марія

Ревізор

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Внутрішній аудитор

с 12.2022 по 01.2023 (1 месяц)
Страхова компанія, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Головний ревізор

с 03.2001 по 11.2022 (21 год 8 месяцев)
Банк, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Проводила ревізію наявних грошей, цінностей, майна, здійснювала контроль за збереженням грошей та матеріальних цінностей, їх обліку та складання звітності на всіх рівнях. Перевірку організації: касової роботи відділення; роботи зі здійсненням переказів фізичних осіб; роботи з інформаційно-платіжним терміналом, технологію обслуговування ІПТ; роботи по розрахунково касовому обслуговуванні юридичних осіб; роботи з розвантаження/завантаження АТМ; роботи з надання в оренду індивідуальних сейфів для зберігання цінностей (документів); роботи з інкасації коштів та перевезення валютних цінностей. Перевірку операцій: з використанням банківських платіжних карток; за поточними та вкладними (депозитними) рахунками фізичних осіб у всіх видах валют. Перевірку роботи: з питань дотримання валютного законодавства України; сектора перерахунку та збереження валютних цінностей. Відрядження по Вінницькій області. Завжди виконувала роботу у визначений строк.

Образование

Тернопільський національний економічний університет

Банківська справа, Вінниця
Высшее, с 2002 по 2007 (4 года 8 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Інвентаризація Контроль залишків Уміння аналізувати Чесність Скрупульозність Відповідальність Зосередженість

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: