Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 сентября 2023 PRO

Міла

Головний бухгалтер, бух. з обліку податків, фін. директор, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
59 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер, фін. дир.

с 07.2019 по 12.2022 (3 года 5 месяцев)
ПП "Київбудпроект", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Відновлення обліку в 1С 8.3,перехід в пр. BAS , повний функціонал для гол. бухгалтера в ремонтно- буд. компанії. ( КБ-2. КБ-3. АВР ). Робота з банками з кредитування. Управл. облік, фін. планування та контроль( закупівель, виробництва, продажу) бюджетування, аналіз діяльності компанії, підвищення рівня автоматизації бізнес-процесів. Участь в розробці управлінського обліку, звіти CASH Flow,P&L, упр. баланс.Досвід розблокування податкових накладних.

Головний бухгалтер

с 04.2018 по 07.2019 (1 год 3 месяца)
ТОВ "Дукор", Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Організація бух.обліку, фін.-госп. діяльності кількох юридичних осіб, ФОП. Здійснення контролю за відображенням в 1С всіх господарських операцій. Складання податкової звітності. балансу, звіту про фін. рез, ЄСВ та іншої. Реєстрація ПН, СЕА ПДВ. Кредитування. Внесення змін в облікову політику підприємства. Численні постановки завдань програмісту. Надання методичної допомоги бухгалтерам підприємства з бух. обліку, оподаткування, звітності. Участь в розробці управлінського обліку, звіти CASH Flow,P&L, упр. баланс.

Головний бухгалтер

с 04.2017 по 04.2018 (1 год)
ТОВ " Румбак", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Повне ведення бух. обліку кількох юридичних компаній з різними системами оподаткування. Формування та подання звітності ( Баланс, фін. рез., податок на прибуток квартально, податкові різниці,СЕА ПДВ, статистика, податок на землю, оподаткування операцій з нерухомістю). Завдання програмісту. Нарахування та виплата з/плати, дивідендів. Ліквидація ОС. Досягнення: ліквідація та реорганізація підприємств шляхом злиття, успішне проходження перевірок під час ліквідації. Контроль договорів.

Головний бухгалтер

с 07.2015 по 04.2017 (1 год 9 месяцев)
ТОВ "Лас Системс", Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Контроль всіх госп. операцій, надання звітності, розробка технологічних карт продукції, норм витрат, собівартості готової та реалізованої продукції, давальницька сировина, КБ-2, КБ-3. Відновлення обліку за попередні періоди. Фінансове та податкове планування. АХД. Бюджетування. Управлінський облік. Завдання програмісту. У підпорядкуванні 2 бухгалтери.

Головний бухгалтер

с 04.2013 по 10.2015 (2 года 6 месяцев)
ТОВ " Логос Трейд", Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Контроль відображення розрахункових і валютних операцій, контроль обліку руху ТМЦ, ОЗ, нематеріальних активів, контроль обліку праці та нарахування з/платні. Облік витрат на відрядження, в т. ч. за кордон, облік гарантійних зобов'язань . Формування та надання звітності( декларацій з податку на прибуток, ПДВ, фін. и стат. звітність. Оформлення кредитів, договори факторинга. У підпорядкуванню 2 бух.

Главный бухгалтер

с 02.1999 по 07.2012 (13 лет 5 месяцев)
ТОВ "Галис", Кривий Ріг (Роздрібна торгівля)

Контроль всіх ділянок бух. та податкового обліку, особливий контроль касової дисципліни (4 об'єти торгівлі). Оформлення ліцензій лікеро-горілчаними та тютюновими виробами, придбання патентів, РРО. Оформлення кредитів, договорів оренди землі.
Формування та надання всієї звітності. У підпорядкуванню 4 чол.

Образование

Харківський національний університет ім.В. Н. Каразіна

Экономічний, Харків
Высшее, с 1984 по 1989 (5 лет)

Спеціальність "фінанси та кредит"

Дополнительное образование и сертификаты

бух. семінари, вебінари

постійно

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office M.E.Doc Клієнт-Банк Бухгалтерський облік 1С УТП 1С УВП Вчасно Впевненість Досвід ведення бухгалтерського, податкового обліку

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Рекомендации

  • Груздєва Олена Вікторівна

    Груздєва Олена Вікторівна

    Директор, ТОВ " Румбак"

    Контактные данные скрыты
  • Дроговоз Юлія

    Дроговоз Юлія

    Віце-президент, голова Комісії з питань економічної політики, Українська спілка промисловців та підприємців

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Досвід роботи з ФОП (2, 3 гр.) Керівництво колективом бухгалтерії до 5-ти чол. Досвід створення підприємства з нуля, ліквідація. Успішний досвід проходження перевірок. Знання діловодства, кадрових питань, трудового та цивільного права. Невеликий досвід викладання курсів бухгалтерів, досвід роботи в медичному закладі з ПРРО та MIS без оформлення.
Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, вимогливість, обов'язковість, чесність, порядність, увага до деталей, уміння працювати в командні, самостійно приймати рішення, аналітичне мислення.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: