Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 апреля 2024

Игорь

Менеджер, аналитик, экономист

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Войнов Ігор Ігорович

Пр-т Володимира Івасюка 42, Київ, Україна
тел : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:
2003-2006 American River College, США, Бухгалтерський облік, фінанси та кредит
1997-2002 Київський Національний Університет Технології та Дизайну, Київ
Економіка та управління підприємства
1994-1997 Ліцей “ Поділ” (школа №100), Київ
середня освіта с фізико-математичним направленням

Досвід роботи

10/15 – Заступник начальника відділу економічної безпеки
АТ “КБ “ГЛОБУС”, Київ
• Розслідування випадків шахрайства, аналіз фінансово-господарської діяльності підприємств, їх бізнес-процесів і управління з точки зору фінансового шахрайства. Перегляд фінансових і інших документів для виявлення потенційно підозрілих транзакцій. Переговори з клієнтами з питань реструктуризації або повернення боргів. Детальний аналіз фінансових показників компанії на предмет можливості і доцільності реструктуризації кредитної заборгованості, підготовка та складання портфоліо на кредитному комітеті. Робота з судами, виконавчою службою, МВС України. Надання допомоги у відстеженні активів і консультування щодо можливих варіантів повернення активів. Підготовка документів, що містять важливу інформацію, яка може бути використана як доказ у судовому процесі. Збір і аналіз фінансових і операційних даних з відкритих джерел інформації. Забезпечення управління ризиками шахрайства, підготовка звітів, пропозицій, контрактів та іншої проектної документації, а також маркетингових матеріалів. Робота з персоналом і розвиток кадрової безпеки
03/12 – 10/15 Менеджер управління кредитування
АТ “КБ “ГЛОБУС”, Київ
• Кредитування юридичних осіб. Аналіз доцільності надання кредитних коштів, проведення комплексного аналізу господарської діяльності підприємств малого та середнього бізнесу, аналіз інвестиційних проектів, формування структури кредитної операції, підготовка експертного висновку для розгляду Кредитних заявок на кредитному комітеті Банку. Взаємодія з іншими підрозділами Банку, в тому числі регіональною мережею. Адміністрування та супровід кредитних операцій.
07/11–12/11 Головний економіст відділу кредитного аналізу Департаменту корпоративного бізнесу
ПАТ КБ “Південкомбанк”, Київ
• Кредитування корпоративних клієнтів. Аналіз доцільності надання кредитних коштів, підготовка аналітичного висновку щодо кредитоспроможності позичальника і можливості подальшого фінансування. Остаточне формування структури кредитної операції, узгодження кредитних заявок з регіональною мережею та структурними підрозділами Банку, задіяних у процесі кредитування. Доповідь та розгляд кредитних заявок на кредитному комітеті Банку. Адміністрування і моніторинг супроводу кредитних операцій. Контроль над виконанням поставлених завдань.
01/10 – 07/11 Начальник відділу по роботі з проблемною заборгованістю
АТ “Банк Петрокоммерц-Україна”, Київ
• Управління по роботі з проблемною заборгованістю клієнтів юридичних осіб - робота зі стягнення проблемної та безнадійної заборгованості за кредитними операціями Банку. Розробка та впровадження заходів щодо стягнення проблемної заборгованості, проведення переговорів з боржниками, аналіз можливості і доцільності реструктуризації кредитної заборгованості. Взаємодія з виконавчою службою, правоохоронними та судовими органами. Заходи з продажу заставного майна. Постановка завдань і контроль над виконанням співробітникам регіональних відділень Банку в частині стягнення заборгованості. Співпраця з юридичною службою і службою безпеки Банку з метою розробки, вдосконалення та впровадження заходів щодо погашення простроченої заборгованості за кредитними операціями.
06/09 – 11/09 Головний економіст Управління кредитування
ПАТ “КБ “Юнекс”, Київ
• Управління кредитування юридичних і фізичних осіб - кредитування корпоративних клієнтів, малого та середнього бізнесу. Аналіз доцільності надання кредитних коштів, проведення оцінки фінансового стану позичальника. Аналіз господарської діяльності підприємства. Формування кредитної справи, підготовка експертного висновку та винесення на кредитний комітет банку. Співпраця з банківськими підрозділами. Супровід кредитних операцій. Залучення корпоративних клієнтів.
.08/07–06/09 Заступник начальника відділу кредитного аналізу продуктів корпоративних та VIP-клієнтів
ПАТ “КБ “ЄВРОБАНК”, Київ
• Управління кредитування юридичних осіб - організація роботи відділу, розподіл обов'язків і контроль виконання поставлених завдань. Аналіз доцільності надання кредитних коштів, проведення оцінки фінансового стану, аналіз господарської діяльності підприємств. Підготовка кредитного висновку та презентація кредитної заявки на Кредитному комітеті Банку. Участь у розробках і впровадженні внутрішніх нормативних документів, методик, спрямованих на збільшення прибутковості і

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: