Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 октября 2022

Андрій

Юрисконсульт, адвокат

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
39 лет
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Рєзнік Андрій Олександрович
8 квітня 1985 року народження
м. Вінниця
_________________________________________________________________ Юрисконсульт, адвокат
контактні дані:
моб.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи:
В період з 2007 по 2008 рік працював у інвестиційно-будівельній компанії в м. Києві, на посаді юрисконсульта. До обов’язків за час роботи входило - повний юридичний супровід господарської діяльності підприємства, представництво інтересів товариства у судах, взаємодія з контролюючими державними органами. Звільнився за власним бажанням, в зв’язку з переходом на іншу роботу.
В період з 2008 по 2010 рік працював в митно-брокерській компанії на посаді директора у м. Києві. До обов’язків за час роботи входило - повний юридичний супровід господарської діяльності підприємства, представництво інтересів товариства у судах, взаємодія з контролюючими державними органами, ведення зовнішньо –економічної господарської діяльності підприємства (складання та супровід виконання міжнародних торгових контрактів, супровід розмитнення товарів) та ін. Одночасно з зазначеною діяльністю, дана організація надавала повний спектр юридичних послуг, в зв’язку з чим, виконував роботу юрисконсульта у сферах господарського, податкового, митного, цивільного, трудового, корпоративного та сімейного права. До безпосереднього підпорядкування на займаній посаді входив персонал у складі 12 робітників. Звільнився за власним бажанням, в зв’язку з необхідністю переїзду до іншого міста та зміною напрямків діяльності.
З 2010 року працюю у м. Вінниці у сфері надання юридичних послуг. У 2011 році успішно склав іспити і отримав Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю. По сьогоднішній день займаюсь приватною адвокатською практикою. Діяльність проводиться у приватному офісі. Основними напрямками юридичної діяльності є – кримінальний, цивільний, господарський процеси. Є достатньо великий досвід роботи у сфері податкового, трудового, корпоративного, міжнародного права.
З 2013 року по 2018 рік працював на умовах контракту у Вінницькому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
З 2015 по 2017 роки працював юрисконсультом у сфері надання телекомунікаційних послуг.
З 2017 по 2019 рік працював регіональним юрисконсультом у великій аграрній компанії. До обов’язків входило – юридичний супровід господарської діяльності чотирьох підприємств, які входили до групи компанії.

Освіта:
Вища, повна. У 2007 році закінчив Одеську національну юридичну академію, факультет цивільного права та підприємництва, денний стаціонар. Здобув кваліфікацію юрист (спеціаліст).
За час навчання у зазначеному навчальному закладі, додатково вивчав курс юридичних дисциплін англійською мовою, успішно склав іспити і отримав відповідний сертифікат.

Інші навики та вміння:
Володію англійською мовою на середньому рівні, впевнений користувач ПК, водій категорії –В, є власний легковий автомобіль.

Побажання до майбутнього місця роботи:
Шукаю цікаву, перспективну роботу в дружньому колективі, з можливістю кар’єрного росту та конкурентною заробітною платою.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: