- PRO
Станіслав
Шеф-кухар, 80 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 41 год
- Город проживания:
- Киев
- Готов работать:
- Другие страны, Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5514832/
Опыт работы
Шеф кухар
с 02.2023 по наст. время
(1 год 7 месяцев)
Lafamiglia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
с 01.2023 по 02.2023
(1 месяц)
МХП, ПрАТ, Київ (Сільське господарство, агробізнес)
Стандартні обов'язки су шефа індустріальної кухні
Бренд Шеф
с 04.2021 по 10.2022
(1 год 6 месяцев)
ФМ Груп, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
с 10.2020 по 04.2021
(6 месяцев)
Жовте море, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Виконання стандартних обов'язків шеф кухаря
Технолог
с 10.2020 по 01.2021
(3 месяца)
МХП, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проектна робота, для Glovo
(dark kitchen )розробка і впровадження технології виробництва
ТЕХ МЕХкухні ,адаптація страв під споживача
Шеф-кухар
с 05.2020 по 09.2020
(4 месяца)
Bright Kitchen, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення і розрахунок меню , страв healthy food з урахуваннями глікемічного індексу і навантаження , БЖВ,
Шеф кухар
с 07.2019 по 12.2019
(5 месяцев)
Poke Bowl, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Досягнення
Оптимізував роботу харчового блоку
Знизив кост до 21%
Виключили і знизили втрати ,частини сировини при переробці на пф
Шеф кухар
с 10.2018 по 06.2019
(8 месяцев)
Pan Asiat, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Стандартні обов'язки Шеф кухаря
Досягнення:
оптимізував затратні статті виробництва харчового блоку
знизив фуд кост
Суші шеф
с 09.2013 по 02.2014
(5 месяцев)
Ресторан Mr. Zuma, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар
с 04.2005 по 06.2012
(7 лет 2 месяца)
Мураками, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
НУХТ
Внутрішній аудитор з харчової безбеки HACCP, Киев
Неоконченное высшее, с 2021 по 2021 (меньше 1 года)
Курс підвищення кваліфікації зі спеціальності Менеджмент КНУХТ, за програмою внутрішніх аудиторів системи безпечності харчових продуктів
КММТ
Киев
Среднее специальное, с 1998 по 2002 (3 года 9 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
майстер клас від Танігучи Акіхіро професвйного шеф-кухаря(NOBU), майстра японської кухні, Нобу Матсухіса
19-20.04.11
Nipponia in Ukraine 2011 Майстер клас від Masayoshi Kazato - директора об'єднаної японської асоціації суші кухарів(AJSA)
20-21.11.11
Школа кулінарних мистецтв Ritz Escoffier in Paris - майстер клас з курсу Кулінарне мистецтво (вступ ,риба і морепродукти)
04-08.03.13
Знания и навыки
- Навички роботи з системами Poster,Profit
Знание языков
Английский — начинающий
Дополнительная информация
- відкриття підприємств громадського харчування "з нуля";
- проектування харчоблоку для підприємств громадського харчування;
- аналіз та раціональність розрахункових проектів;
- розробка меню згідно з заданим концептом;
- Проведення дегустацій;
- Складання калькуляції та тех.карт;
- підбір обладнання і необхідного інвентарних знарядь
- підбір та навчання персоналу із застосуванням взаємозамінності,
розстановка процесу;
- Складання та контроль графіків виходів на роботу;
Похожие кандидаты
-
Су-шеф
Киев -
Шеф-кухар
40000 грн, Киев -
Су-шеф
30000 грн, Киев -
Шеф-повар
Другие страны -
Су-шеф, повар
30000 грн, Киев -
Шеф-повар
Другие страны