Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 марта 2024 PRO

Станіслав

Шеф-кухар, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф кухар

с 02.2023 по наст. время (1 год 3 месяца)
Lafamiglia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 01.2023 по 02.2023 (1 месяц)
МХП, ПрАТ, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Стандартні обов'язки су шефа індустріальної кухні

Бренд Шеф

с 04.2021 по 10.2022 (1 год 6 месяцев)
ФМ Груп, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 10.2020 по 04.2021 (6 месяцев)
Жовте море, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконання стандартних обов'язків шеф кухаря

Технолог

с 10.2020 по 01.2021 (3 месяца)
МХП, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота, для Glovo
(dark kitchen )розробка і впровадження технології виробництва
ТЕХ МЕХкухні ,адаптація страв під споживача

Шеф-кухар

с 05.2020 по 09.2020 (4 месяца)
Bright Kitchen, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення і розрахунок меню , страв healthy food з урахуваннями глікемічного індексу і навантаження , БЖВ,

Шеф кухар

с 07.2019 по 12.2019 (5 месяцев)
Poke Bowl, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнення
Оптимізував роботу харчового блоку
Знизив кост до 21%
Виключили і знизили втрати ,частини сировини при переробці на пф

Шеф кухар

с 10.2018 по 06.2019 (8 месяцев)
Pan Asiat, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Стандартні обов'язки Шеф кухаря
Досягнення:
оптимізував затратні статті виробництва харчового блоку
знизив фуд кост

Суші шеф

с 09.2013 по 02.2014 (5 месяцев)
Ресторан Mr. Zuma, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

с 04.2005 по 06.2012 (7 лет 2 месяца)
Мураками, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

НУХТ

Внутрішній аудитор з харчової безбеки HACCP, Киев
Неоконченное высшее, с 2021 по 2021 (меньше 1 года)

Курс підвищення кваліфікації зі спеціальності Менеджмент КНУХТ, за програмою внутрішніх аудиторів системи безпечності харчових продуктів

КММТ

Киев
Среднее специальное, с 1998 по 2002 (3 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

майстер клас від Танігучи Акіхіро професвйного шеф-кухаря(NOBU), майстра японської кухні, Нобу Матсухіса

19-20.04.11

Nipponia in Ukraine 2011 Майстер клас від Masayoshi Kazato - директора об'єднаної японської асоціації суші кухарів(AJSA)

20-21.11.11

Школа кулінарних мистецтв Ritz Escoffier in Paris - майстер клас з курсу Кулінарне мистецтво (вступ ,риба і морепродукти)

04-08.03.13

Знания и навыки

Навички роботи з системами Poster,Profit

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

- відкриття підприємств громадського харчування "з нуля";
- проектування харчоблоку для підприємств громадського харчування;
- аналіз та раціональність розрахункових проектів;
- розробка меню згідно з заданим концептом;
- Проведення дегустацій;
- Складання калькуляції та тех.карт;
- підбір обладнання і необхідного інвентарних знарядь
- підбір та навчання персоналу із застосуванням взаємозамінності,
розстановка процесу;
- Складання та контроль графіків виходів на роботу;

Похожие кандидаты

Су-шеф
Киев

Шеф-кухар
30000 грн, Киев

Бренд-шеф
Киев, Львов, Одесса

Chef
Киев

Шеф-кухар
50000 грн, Киев, Винница , еще 6 городов

Шеф-повар
Киев, Винница

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: