Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 декабря 2023 PRO

Дмитро

Перекладач англійської, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
25 лет
Город проживания:
Запорожье
Готов работать:
Запорожье, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Копірайтер-перекладач

с 09.2017 по наст. время (6 лет 9 месяцев)
Фрилансер, віддалено (Послуги для населення та бізнесу)

З основних обовʼязків було підняти експертність в темі (якщо такого досвіду не мав) і зробити детальний переклад з мінімальною кількістю правок.

Зараз маю проект за написання статей для американської школи пілотів.

Образование

Запорізький національний технічний університет

Гуманітарний факультет, філологія, технічний переклад, Запоріжжя
Высшее, с 2016 по 2020 (4 года)

Навчання на цьому факультеті дало мені ґрунтовну базу знань яку я використовую постійно і не перестаю покращувати свої знання

Знания и навыки

MS Word Вирощування с/г культур Водійські права кат. B Організація польових робіт Пунктуальність Робота в команді Впевненість MS Excel Trados CAT tools Послідовний переклад Грамотна усна та письмова мова

Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Немецкий — средний

Дополнительная информация

Я - цілеспрямований, готовий взяти на себе відповідальність та виконати завдання, що стоять переді мною. Моя перша освіта в Запорізькому національному технічному університеті надали мені міцну базу, яку я успішно використовую в своїй роботі.

Вже рік викладаю англійську і працював як з дітьми так і з дорослими, тому принципової різниці кому викладати у мене немає.

Також їздив в Нікополь як перекладач для військового кореспондента з Румунії, тому маю досвід і послідовного перекладу Англ-Укр.

Мій досвід роботи як фрілансера перекладача підтверджує мої навички працювати віддалено та досягати високих результатів. Я маю досвід використання інструментів перекладу, таких як Trados та CAT tools, а також володію високим рівнем англійської мови.

Мої знання та навички, такі як MS Word та MS Excel, доповнюють мою компетентність в технічному та організаційному плані.

Я визначаю себе як уважного, ерудованого, ввічливого та пунктуального співробітника. Моя впевненість у власних можливостях підкріплена не лише професійним досвідом, але і умінням виходити зі складних ситуацій.

Я прагну долучитися до вашої команди та принести свої знання та енергію для досягнення спільних цілей. Готовий розглянути можливість співпраці та обговорення, як ми можемо досягти взаємовигідних результатів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: