Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 июля 2019

Назар

Адміністратор ресторану, 100 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
28 лет
Город проживания:
Коломыя
Готов работать:
Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Коломийський політехнічний коледж

Технолог, Коломия
Среднее специальное, с 2013 по 2017 (3 года 9 месяцев)

Технолог деревообробної промисловості.

Знание языков

Польский — средний

Дополнительная информация

Зараз пепебуваю на службі в Державній Прикордонній Службі України. В листопаді цього року звільняюсь з двної роботи. Планую переїхати до Львова. Якщо ви шукаєте людину яка буде самостійною в плані управління персоналом та робочими процесами. Ви непотратите кошти для навчання а надасте тільки потрібну інформацію яку я протягом 4 місяців вивчатиму дистанційно. Коротко про себе:
Ввічливий з людьми та швидко знаходжу спільну мову з ними, охайний та педантичний, пунктуальний. Готовий вчитися та інтегрувати персонал на дружні відносини в колективі. Добре можу планувати бюджет та управляти ним.
В очікуваннях щодо роботи:
Робота в ресторані саме те що мені потрібно в що я готовий вкласти душу та зусилля. Якщо вам потрібна людина яка буде управляти рестораном наче власним вам до мене. Якщо ви в роботі ресторану націлені тільки на збагачення а не на потреби клієнтів , атмосферу в колективі , якщо неготові до змін прошу мене не турбувати.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: