Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Владислава

Керівник ресторану, менеджер з персоналу, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
21 год
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий рестораном

с 01.2024 по 09.2024 (8 месяцев)
1708 Pizza di Napoli, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль дотримання стандартів усіма підрозділами ресторану;
• Проведення співбесід з потенційними співробітниками;
• Робота з Poster;
• Зустріч та розміщення гостей, бронювання столиків;
• Вирішення конфліктних ситуацій, робота зі скаргами;
• Робота з глово та власною доставкою;
• Робота з бухгалтерією;
• Робота з касовим апаратом;
• Контроль роботи команди;
• Введення фінансової звітності;
• Робота з накладними;
• Проведення інвентаризацій;
• Створення та введення телеграм каналу

HR-менеджер

с 09.2023 по 01.2024 (4 месяца)
RetailGroup, Рівне (Пошук персоналу, HR)

• Відкриття ресторану
• Пошук персоналу на усіх платформах
• Проведення співбесід;
• Розміщення вакансій
• Закриття вакансій професійними кандидатами.
• Ведення документообігу;

HR-менеджер

с 03.2023 по 09.2023 (6 месяцев)
Food Cartel, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Пошук персоналу на усіх платформах;
• Злагоджена робота з колегами та виконання поставлених задач у
обумовлений час;
• Проведення співбесід;
• Закриття вакансій професійними кандидатами.

Керуюча

с 08.2022 по 09.2023 (1 год 1 месяц)
Food Cartel, Рівне, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

• Відкриття торгового закладу в м.Рівне з 0;
• Набір та стажування персоналу;
• Вирішення кризових ситуацій у Луцькому філіалі;
• Налагодження процесів;
• Мотивація персоналу для продуктивної роботи;
• Проведення інвентаризацій;
• Робота з накладними;
• Тісна взаємодія з керівниками філіалів по всій Україні та Польщі.

Адміністратор ресторану

с 12.2021 по 03.2022 (3 месяца)
LA П'ЄЦ, нормальна доставка їжі, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль дотримання стандартів усіма підрозділами ресторану;
• Проведення співбесід з потенціийними співробітниками;
• Робота з касовим апаратом;
• Робота з 1С, IIko;
• Надання логістичноії інформації відділу доставки;
• Ведення документообігу;
• Проведення інвентаризацій, звітування.

Адміністратор ресторану

с 09.2021 по 03.2022 (6 месяцев)
Буржуй, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль дотримання стандартів усіма підрозділами ресторану;
• Проведення співбесід з потенціийними співробітниками;
• Робота з касовим апаратом;
• Робота з 1С, IIko;
• Оперативне попередження та вирішення конфліктних ситуацій, реагування
на скарги та зауваження гостей;
• Обслуговування банкетів в обсязі 40/100 гостей;
• Зустріч і розміщення гостей, бронювання столиків;
• Опрацювання замовлень;
• Складання банкетного меню;

Офіціант

с 01.2018 по 04.2020 (2 года 3 месяца)
4x4, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Опрацювання замовлень відвудувачів;
• Оперативне попередження та вирішення конфліктних ситуацій, реагування
на скарги та зауваження гостей;
• Обслуговування банкетів в обсязі 150-200 гостей;
• Виконання обов'язків адміністратора;
• Робота з R-keeper

Офіціант

с 04.2017 по 01.2018 (9 месяцев)
Буржуй, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Зустріч і розміщення гостей, бронювання столиків;
• Опрацювання замовлень;
• Складання банкетного меню;
• Вирішення кризових ситуацій;
• Робота з 1с, R-keeper;
• Виконання обов'язків адміністратора.

Знания и навыки

  • Продуктивність
  • Підбір лінійного персоналу
  • E-Staff
  • Комунікабельність
  • Ведення кадрового обліку
  • Підбір персоналу для рітейлу

Знание языков

Английский — средний

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: