- PRO
Аліна
Банкет-менеджер
- Рассматривает должности:
- Банкет-менеджер, Менеджер ресторану
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 30 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5587109/
Опыт работы
Банкет менеджер\Cтарший менеджер
с 07.2021 по 10.2024
(3 года 3 месяца)
ТОВ "Бєлкін", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація банкетів у ресторані:
Співпраця з агенствами
Написання умов на сезон
Веддення спец.пропозицій
Звітність і планування ТО банкетів в ресторані
Супроводження і контороль заходу з прийому до завершення
Організація банкетів, фуршетів, майстер класів, бранчі від 6 до 300 гостей
Створення візуалу заходу (презентації, розсадки, таймінги )
Відкриття ресторану з моменту будівництва
Робота з командою: якісно підібрати, адаптувати, мотивувати, проведення п'ятихвилинок, контроль знання і здачі меню, навчання стандартів сервісу.
Контроль запланованого бюджету
Контроль за дотриманням касової дисципліни, охорони праці, пожежної безпеки, вимог СЕС, контролюючих держ.органів.
Робота із зовнішніми організаціями (партнери, постачальники, контролюючі органи тощо).
Робота в залі з гостем
Менеджер
с 04.2021 по 07.2021
(3 месяца)
Pari Match Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття бару з нуля
•Забезпечення безперебійної роботи ресторану.
Контроль за якістю обслуговування.
Організація та контроль роботи співробітників сервісу, складання графіків роботи, ведення табеля обліку робочого часу;
Підготовка ресторану до роботи/закриття ресторану;
Проведення інвентаризацій;
Вирішення нестандартних та конфліктних ситуацій;
Навчання персоналу;
Менеджер
с 07.2020 по 03.2021
(8 месяцев)
Сіхарулі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Забезпечення безперебійної роботи ресторану.
Контроль за якістю обслуговування.
Організація та контроль роботи співробітників сервісу, складання графіків роботи, ведення табеля обліку робочого часу;
Підготовка ресторану до роботи/закриття ресторану;
Проведення інвентаризацій;
Вирішення нестандартних та конфліктних ситуацій;
Навчання персоналу;
Прийом, організація банкетів від 10 до 60 гостей
Менеджер проєктів в оптовій торгівлі
с 09.2019 по 05.2020
(8 месяцев)
Новый Проект, Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
- Оснащення та супровід об'єктів живлення різних форматів.
-Просування та розвиток сегмента громадського харчування.
-Ведення переговорів, встановлення та розвиток ділових відносин з клієнтами, проведення презентацій у рамках надання повної інформації.
-Оформлення внутрішньої документації.
-Організація та проведення майстер класів.
-Залучення та пошук клієнтів.
Адміністратор
с 06.2017 по 07.2019
(2 года 1 месяц)
Cocktail Bar Oblacko, Вишневое (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор
с 01.2016 по 05.2017
(1 год 4 месяца)
Суши Land +, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Открытый международный университет развития человека «Украина»
«Менеджмент организаций и администрирование», Киев
Высшее, с 2012 по 2018 (5 лет 5 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
Академии Гостеприимства "Всеукраинский Гостиничный Форум 2019"
2019
RestArt "Искусство Ресторанного Менеджмента"
2019
Знания и навыки
- MS Excel
- MS Word
- Користувач ПК
- R-Keeper
- 1С
- Iiko
- B52
- Організація заходів
Знание языков
- Русский — свободно
- Украинский — свободно
Рекомендации
Бондіна Анастасія
Директор, ТОВ "Бєлкін"
Другие резюме этого кандидата
- PRO
Киев
Высшее образование
- Cтарший менеджер, Belkin, 3 года 3 месяца
- Менеджер ресторану, Pari Match Bar, 4 месяца
Похожие кандидаты
-
Організатор заходів
50000 грн, Киев -
Івент-менеджер
Киев -
Івент-менеджер
50000 грн, Киев -
Банкет-менеджер
Киев -
Івент-менеджер
28000 грн, Киев -
Івент-менеджер
Киев