Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Анна

Організатор заходів, 50 000 грн

Рассматривает должности:
Організатор заходів, Менеджер ресторану, Керуючий рестораном, Менеджер з продажу, Менеджер проєктів, Адміністратор, Сомельє, Категорійний менеджер, Хедхантер
Вид занятости:
полная
Возраст:
34 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор заселення

с 12.2024 по наст. время (8 месяцев)
Характер парк, Крюківщина (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

с 10.2024 по 12.2024 (2 месяца)
І будуть люди, Софіївська Борщагівка (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуюча

с 05.2024 по 09.2024 (4 месяца)
Pool Bar ( ЖК Республіка ), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- підбір та навчання команди
- відкриття проєкту з 0
- налагодження роботи всіх процесів
- пошук постачальників
- впровадження нових страв/коктейлів
- фінансова звітність
- інвентаризація

Сомельє

с 02.2023 по 05.2024 (1 год 3 месяца)
OKwine, мережа виномаркетів, Київ (Роздрібна торгівля)

Керуюча

с 01.2022 по 09.2022 (8 месяцев)
Паб "Кутовий", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-підбір і навчання персоналу;
-робота з новим меню;
-проведення якісної трансляції футбольних події;
-фінансова звітність;
-робота з накладними;
-створення калькуляційних та тех карт;
-проведення спортивних івентів
-волонтерство

Адміністратор

с 12.2020 по 01.2022 (1 год 1 месяц)
Чорне Порося, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

організація і контроль роботи персоналу;
-підбір та навчання персоналу;
-робота з гостями;
-ведення касової дисципліни;
-робота з документацією (інвентаризація, місячні звіти тощо);
-організація корпоративів

Керуюча

с 09.2014 по 05.2019 (4 года 8 месяцев)
Паб "Аутпаб", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-підбір і навчання персоналу;
-ведення фінансової звітності;
-розробка меню;
-контроль роботи підрозділів закладу (зал,бар,кухня,бухгалтерія);
-робота з калькуляційними картами;
-проведення аудиту;
-створення атмосфери для гостей та всього персоналу;
-організація та проведення івентів;
-робота з постачальниками (пошук,замовлення,підписання договорів
);
-розробка стратегій розвитку закладу

Адміністратор

с 05.2012 по 08.2014 (2 года 3 месяца)
"Подшоффе", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-організація і контроль роботи персоналу;
-підбір та навчання персоналу;
-робота з гостями;
-ведення касової дисципліни;
-робота з документацією (інвентаризація, місячні звіти тощо)

Образование

Київський національний університет культури і мистецтв

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес, Киев
Высшее, с 2007 по 2012 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Школа сомельє "Оквайн"

2023-2024

Школа Дмитра та Олени Борисових

2020

Знания и навыки

  • R-Keeper
  • MS Office
  • Adobe Photoshop
  • Poster
  • Google Docs
  • Facebook
  • Google
  • Instagram
  • LinkedIn

Знание языков

Английский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: