Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 августа 2020

Юрій

Системний адміністратор, 2D-художник, редактор мультимедіа-матеріалів, 4 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
37 лет
Город проживания:
Кременец
Готов работать:
Кременец, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Відкритий, міжнародний університет розвитку людини "Україна"

Молодший спеціаліст, юрист, Кременець
Неоконченное высшее, с 2006 по 2009 (2 года 8 месяцев)

Дополнительная информация

Володіння комп’ютерними програмами (далеко неповний список):
Microsoft Windows, GNU Linux, Adobe Photoshop, GIMP, Microsoft Office, LibreOffice.org, OpenOffice.org, FreeSoftMaker Office, PixMakerPro, PhotoFilmStrip, Kdenlive, Ocenaudio.

Є художником в галузі малювання космосу. Більше 10 років тому створив комп'ютерні презентації в галузі астрономії для викладання цього предмета в українських школах Кременецького району Тернопільської області. Також деякий час викладав астрономію в своєму (11) класі, і в Кременецькому ліцеї, що є найбільшими за обсягом курсовими роботами за всю трьохсотрічну історію Кременецького ліцею. Публікувався в міжнародному журналі в галузі астрономії «Всесвіт. Простір. Час »(ілюстрував фантастику, і написав одну статтю). Зі своїх власних художніх робіт створив слайд-шоу з музичним супроводом. За свою наукову та творчу діяльність отримав дві нагороди у відкритому, міжнародному університеті розвитку людини «Україна» на 5-му всеукраїнському конкурсі молодих талантів "Сяйво надій", який проходив в Києві в двох номінаціях. А саме в номінаціях «Науковець року» і «Країна фантазій» за своє слайд-шоу і астрономічні презентації. Крім цього всього створив більше 170 панорамних зображень рідного краю використовуючи фотоапарат і комп'ютер. Також близько року брав участь в розробці української комп'ютерної операційної системи Grusha Linux (в даний час цей проект закритий).
Серед моїх захоплень крім астрономії і теології є: історія стародавнього світу, парапсихологія, уфологія, інформатика, креаціонізм.
Єдиний власник, автор та адміністратор двох сайтів в Інтернеті:
http://linuxeasy.pp.ua
http://prizvanie.pp.ua

Досвід неофіційною роботи по ремонту комп'ютерів більше 7 років.
Автор збірки дистрибутива комп'ютерної операційної системи MX Linux linuxeasy.pp.ua edition, яку вільно можна завантажити за цим посиланням http://linuxeasy.pp.ua/2019/04/27/avtorskaya-sborka-mx-linux-18-2- linuxeasy-pp-ua-edition /

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: