Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 сентября 2021

Наталія

Нач. виробництва

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Зав.виробництва

с 01.2013 по 05.2019 (6 лет 4 месяца)
Пекарня Плюшкіна, Київ (Харчове виробництво,торгівля.)

Організація і управління роботою цеху. Планування виробництва продукції і контроль якості на усіх етапах випуску готової продукції і напівфабрикатів. -Розрахунок виробочих рецептур. -Контроль і облік витрати сировини, основних і допоміжних матеріалів. -Контроль в проведенні інвентаризації товарно-матеріальних цінностей. -Складання матеріального звіту по формах П- 32 і П- 35. Робота в програмі "Виробництво" і "Зарплата". -Аналіз причин браку і випуску неякісної продукції. Розробка заходів з їх попередження і усунення. -Відпрацювання технологічних параметрів із затвердженням карт норм і режимів, розробка технологічних регламентів, інструкцій, схем при запуску нових ліній і нових видів продукції. Робота з усіма видами тіста. -Дотримання вимог до сировини, його підбір, робота з постачальниками. -Проведення робіт по зниженню втрат при виробництві продукції, зниженню її собівартості. -Навчання персоналу і проведення інструктажів (технологічних, охорона праці).
За 2 роки роботи пекарні збільшила продажі в 3чі за рахунок розширення асортименту та введення нового напрямку(кулінарія,гастрономія,кондитерка).

Нач.зміни цеху хлібобулочних та кондитерських виробів

с 04.2012 по 01.2014 (1 год 9 месяцев)
ТОВ "Київ-Кетерінг, Бориспіль (Бортхарчування,торгівля)

Контроль роботи; цеху,якості сировини ,готової продуакції,бракеражу готової продукції,звітність...

Нач.виробництва

с 06.2011 по 07.2012 (1 год 1 месяц)
ТОВ "Колос ЛТД", Київ (Харчове виробництво,торгівля.)

Контроль роботи виробництва;хлібобулочного цеху,кондитерського,кулінарного,цеху слоених виробів та напівфабрикатів.

Технолог

с 08.2001 по 01.2004 (2 года 5 месяцев)
Яруньський хлібозавод, Новоград-Волинський (Харчове виробництво,торгівля.)

Забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів; вeдeння технологічної документації; розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів; контроль якості вихідної сировини та готової продукції; контроль дотримання санітарних норм і правил...

Образование

ПУСКУ

Харчова технологія та інженерія, Полтава
Высшее, с 2001 по 2005 (3 года 5 месяцев)

2004 отримала базову вищу освіту та здобула кваліфікацію бакалавра з харчової технології та інженері.
2005 отримала повну вищу освіту за спеціальністю"технологія зберігання,консервування та переробки мяса.

ЧКТ

Виробництво хліба,кондитерських,макаронних виробів та харчоконцентратів, Чернігів
Среднее специальное, с 1998 по 2001 (2 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

працьовитість, цілеспрамованість,старанність, вміння працювати в колективі, товариськість, здатність і бажання розвиватися, ефективність у виконанні поставлених завдань,націленість на результат,
володіння ПК: Windows, Microsoft Word, Exel, Outlook express,1С бухгалтерія, Internet
Свідоцтво про закінчення курсів «Оператор комп'ютерного набору»
мови:
Українська, російська - вільне володіння усний і письмовий. Англійська зі словником.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам