Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 ноября 2022

Aліна

Администратор, консультант

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
22 года
Город:
Лубны

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Оператор, продавець, промоутер, диспетчер-логіст

с 09.2017 по 04.2021 (3 года 7 месяцев)
Таксі, Лубны (Продажи)

З серпня 2019р по осінь 2021р працювала диспетчером у таксі, постійно спілкуючись із людьми. Комунікабельна, ввічлива, вмію знайти підхід до будь-якого клієнта. Був невеликий досвід роботи у продажах.

Образование

ПНПУ

Психолого- педагогический, психолог, Полтава
Неоконченное высшее, с 2019 по 2023 (4 года)

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Доброго дня! Навчаюся на заочному відділенні педагогічного університету у Полтаві, останній рік, але проживаю і шукаю роботу саме у рідному місті. Незважаючи на те, що мені лише 20 років, досвід роботи з людьми та у продажах я вже маю. Скрізь моєю роботою завжди були задоволені) радувала моя відповідальність, комунікабельність, лідерські якості та вміння вчасно адаптуватися до будь-якої ситуації) пропрацювавши більше двох років у таксі, маючи при цьому постійний контакт з людьми, маю величезний досвід спілкування з конфліктними та вимогливими людьми, адаптація до такої ситуації вже як друге ім'я. Завжди відкрита до нових знайомств, навчання та важких задач. Буду рада якщо звернете на мене увагу)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: