Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 апреля 2023 PRO

Геннадий

Регіональний менеджер, супервайзер, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Кривой Рог

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з розвитку регіону

с 04.2020 по 04.2022 (2 года)
ПП "Дуомед Україна", Кривой Рог (Продажі товарів медичного призначення)

Розвиток і контроль продажів на ввіреній території. Проведення переговорів, заключення договорів, супроводження тендерних процедур. Контроль погашення дебіторської заборгованості. Робота с системі "Прозоро".

Менеджер з розвитку території

с 09.2019 по 12.2019 (3 месяца)
ТОВ "Ім Газ", Кривой Рог (Торгівля,оптова торгівля)

Обов’язки : Продажі газу пропан-бутану для АЗС та інших підприємст розташованих на північній частині України (Чернігівська, Полтавська, Сумська області).Підписання договорів, контроль поставок та дебіторської заборгованості. Залучення нових та супроводження діючих споживачів. Логістика та прорахування оптимальних умов відвантаження продукції.
Досягнення : Збільшив кількість активних клієнтів на 40%. Зменьшив на 30% обсяг дебіторської заборгованості на ввіреній території. Розробив зручну систему обліку документів, що на 10% збільшило продуктивність праці.

Заступник начальника торгового відділу

с 05.2017 по 08.2019 (2 года 3 месяца)
ТОВ "НЕГОЦІАНТ", Кривий Ріг (Дистрибуція,торгівля. ТМ "Тульчинка", ТМ "Олком", ТМ"Дмитрук",ТМ "Мясна династія",ТМ "Белорусские традиции")

Обов’язки :Управління командою торгових представників на закріпленій території. Розподіл планових задач та поетапний контроль виконання. Контроль оплат та пошук шляхів збільшення продажів. Проведення переговорів та підписання договорів з ключовими клієнтами. Забезпечення взаємодії колективу з іншими підрозділами компанії
Досягнення : За два роки досягнув приросту продажів на 15% за рахунок збільшення середньої представленості та збільшення ТРТ на 10%. Оптимізував маршрути ТП ,що значно скоротило транспортні витрати компанії. Розпочав працювати з сегментом нестандартних продажів, підписав договір з двома хлібопекарськими підприємствами.

Торговий представник

с 07.2008 по 04.2017 (8 лет 9 месяцев)
ТОВ "АРІСТЕЙ КР", Кривий Ріг (Дистрибуція,торгівля ТМ "ОБОЛОНЬ")

Обов’язки : Організація роздрібних і оптових продажів продукції ТМ «Оболонь». Розширення активної клієнтської бази, презентація нових видів товарів, підтримання асортименту, мерчандайзинг, проведення переговорів, контроль замовлень та оплат. Підписання договорів з клієнтами.
Досягнення : Збільшив обсяг реалізації ТМ «Оболонь» на 30% за два роки.Заключив договір з першим локальним супермаркетом в м.Кривий Ріг. Збільшив кількість холодильного обладнання з 30 до 50 шт. за один весняно-літній сезон.

Образование

Запорізький національний університет

Менеджер економіст, Кривий Ріг
Высшее, с 2001 по 2006 (4 года 8 месяцев)

Знания и навыки

Досвід активних продажів більше 14 років. Знання ринку FMCG м.Кр

Дополнительная информация

Цілеспрямований, орієнтований на результат, відповідальний, ініціативний, комунікабельний.
Швидко вчуся , відповідально ставлюся до роботи. Маю права категорії «В» та власний автомобіль, водійський стаж -8 років.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: