Євген
Шеф-кухар, бренд, керуючий
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 43 года
- Город проживания:
- Каменец-Подольский
- Готов работать:
- Каменец-Подольский, Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5694976/
Опыт работы
Шеф-кухар,
с 12.2024 по 03.2025
(3 месяца)
Готель- ресторан, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню
Оновлення обладнання кухонного
Та інвентаря
Навчання персоналу
Запуск оновлення меню
Шеф-кухар,
с 08.2024 по 12.2024
(4 месяца)
Ресторан, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Ребрендинг кухні ресторана
Проектування розміщення обладнання
Закупівля додаткового обладнання та усього необхідного інвентаря
Організація роботи кухні .
Навчання персоналу
Пошук та підбір якісних продуктів для відкриття та подальшої співпраці
Запуск проекту.
Директор підприємства
с 10.2019 по 12.2023
(4 года 2 месяца)
Доставка суші, піца, продуктовий магазин, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка мережі доставки суші 🍣,піца 🍕 продуктовий магазин.
Керуючий рестораном
с 05.2019 по 07.2019
(2 месяца)
Ресторан, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Ребрендинг закладу громадського харчування
Керівник проекту
Концепт шеф- кухар
с 03.2017 по 04.2018
(1 год 1 месяц)
Ribs House, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення нової концепції,яка в подальшому була швидко і вдало реалізована!
«Ribs House» Реберня! ( М‘ясний ресторан)
Розробка нової концепції м‘ясного ресторану.
Розробка меню.
Проектування технологічних приміщень.
Підбір та розміщення кухонного обладнання.
Підбір кухонного інвентаря та посуду.
Відбір та навчання кухарів.
Запуск ресторану і періодичне оновлення меню.
[
Бренд- шеф
с 11.2015 по 11.2019
(4 года)
Green Garden, Львів, Стрий (Готельно-ресторанний бізнес)
Розрока нової концепції ресторану європейсько-азіатського напрямку.
Технологічно правильно спроектувати всі процеси на кухні в ресторані.
Підбір підбір потрібного обладнання та інвентаря,посуду.
Створення меню.
Відбір та навчання персоналу (кухня)
Відкиття та періодичний контроль якості кухні.
[
[
[
Бренд-шеф СУШІ.
с 03.2015 по 05.2018
(3 года 2 месяца)
NYSP, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск «Суші Барів» в нових закладах ,попередньо проектування їх ! Навчання персоналу. Складання списків потрібного обладнання та інвентаря, закупівля. Міста:
Чернігів, Маріуполь , Рівне(2), Луцьк, Хмельницький, Одеса, Ізмаїл, Калуш, Івано-Франківськ, Чернівці, Миколаїв, Конотоп.
Шеф кухар
с 04.2013 по 08.2019
(6 лет 4 месяца)
Red Pepper ресторан, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Розрока нової концепції ресторану італійсько-азіатської кухонь.
Технологічно правильно спроектувати всі процеси на кухні в ресторані.
Підбір підбір та закупка потрібного(якісного) обладнання та інвентаря,посуду.
Створення меню.
Постійно оновлення меню та сезонних пропозицій.
Відбір та навчання персоналу (кухня)
Відкиття та постійний контроль якості роботи кухні.
Проведення тематичних вечірок -Устрична - ([
[
Дополнительное образование и сертификаты
«NIPfood». Курс «Professional Pizza Maker”
07.03.2017р.
Експерт Національної Ресторанної премії «Сіль»
2016р
«Chef’s Camp» Тренувально-освітній проект м. Одеса , м. Тернопіль
2016, 2017р
«Киівська асоціація шеф-кухарів» Курс: японська кухня, авторський семінар, європейська кухня
2013, 2015р
Знания и навыки
- РРО CheckBox
- Profit
- Італійська кухня
- Готування суші
- Розробка меню
- Готування на мангалі
- Готування фаст-фуду
- Пакування готової продукції
- Європейська кухня
- Готування піци
Дополнительная информация
Створення нових концепцій кухні для ресторанів, кафе, фаст фудів, створення меню, оновлення меню, проектування кухні з урахуванням всіх індивідуальних моментів, підбір якісного та правильного кухонного обладнання та інвентаря, співпраця з якісними постачальниками продуктів та обладнання, навчання персоналу, запуск нових чи оновлених проектів і т.д.!
Похожие кандидаты
-
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Львов, Днепр , еще 4 города -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Львов, Днепр , еще 7 городов -
Директор підприємства
Львов -
Директор
70000 грн, Львов -
Директор підприємства
Львов -
Супервайзер
Львов