Євген
Шеф-кухар, 60 000 грн
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5694976/
Опыт работы
Шеф-кухар,
с 12.2024 по 03.2025
(4 месяца)
Готель- ресторан, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню
Оновлення обладнання кухонного
Та інвентаря
Навчання персоналу
Запуск оновлення меню
Шеф-кухар,
с 08.2024 по 12.2024
(5 месяцев)
Ресторан, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Ребрендинг кухні ресторана
Проектування розміщення обладнання
Закупівля додаткового обладнання та усього необхідного інвентаря
Організація роботи кухні .
Навчання персоналу
Пошук та підбір якісних продуктів для відкриття та подальшої співпраці
Запуск проекту.
Директор підприємства
с 10.2019 по 12.2023
(4 года 3 месяца)
Доставка суші, піца, продуктовий магазин, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка мережі доставки суші 🍣,піца 🍕 продуктовий магазин.
Керуючий рестораном
с 05.2019 по 07.2019
(3 месяца)
Ресторан, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Ребрендинг закладу громадського харчування
Керівник проекту
Концепт шеф- кухар
с 03.2017 по 04.2018
(1 год 2 месяца)
Ribs House, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення нової концепції,яка в подальшому була швидко і вдало реалізована!
«Ribs House» Реберня! ( М‘ясний ресторан)
Розробка нової концепції м‘ясного ресторану.
Розробка меню.
Проектування технологічних приміщень.
Підбір та розміщення кухонного обладнання.
Підбір кухонного інвентаря та посуду.
Відбір та навчання кухарів.
Запуск ресторану і періодичне оновлення меню.
<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>открыть контакты</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(см. выше в блоке «контактная информация»)</span>
Бренд- шеф
с 11.2015 по 11.2019
(4 года)
Green Garden, Львів, Стрий (Готельно-ресторанний бізнес)
Розрока нової концепції ресторану європейсько-азіатського напрямку.
Технологічно правильно спроектувати всі процеси на кухні в ресторані.
Підбір підбір потрібного обладнання та інвентаря,посуду.
Створення меню.
Відбір та навчання персоналу (кухня)
Відкиття та періодичний контроль якості кухні.
<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>открыть контакты</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(см. выше в блоке «контактная информация»)</span>
<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>открыть контакты</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(см. выше в блоке «контактная информация»)</span>
<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>открыть контакты</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(см. выше в блоке «контактная информация»)</span>
Бренд-шеф СУШІ.
с 03.2015 по 05.2018
(3 года 3 месяца)
NYSP, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск «Суші Барів» в нових закладах ,попередньо проектування їх ! Навчання персоналу. Складання списків потрібного обладнання та інвентаря, закупівля. Міста:
Чернігів, Маріуполь , Рівне(2), Луцьк, Хмельницький, Одеса, Ізмаїл, Калуш, Івано-Франківськ, Чернівці, Миколаїв, Конотоп.
Шеф кухар
с 04.2013 по 08.2019
(6 лет 5 месяцев)
Red Pepper ресторан, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Розрока нової концепції ресторану італійсько-азіатської кухонь.
Технологічно правильно спроектувати всі процеси на кухні в ресторані.
Підбір підбір та закупка потрібного(якісного) обладнання та інвентаря,посуду.
Створення меню.
Постійно оновлення меню та сезонних пропозицій.
Відбір та навчання персоналу (кухня)
Відкиття та постійний контроль якості роботи кухні.
Проведення тематичних вечірок -Устрична - (<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>открыть контакты</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(см. выше в блоке «контактная информация»)</span>
<span class="hidden-print" style="display: inline-block">[<a href="#contactInfo"><nobr>открыть контакты</nobr></a>]</span><span class="visible-print-inline">(см. выше в блоке «контактная информация»)</span>
Дополнительное образование и сертификаты
«NIPfood». Курс «Professional Pizza Maker”
07.03.2017р.
Експерт Національної Ресторанної премії «Сіль»
2016р
«Chef’s Camp» Тренувально-освітній проект м. Одеса , м. Тернопіль
2016, 2017р
«Киівська асоціація шеф-кухарів» Курс: японська кухня, авторський семінар, європейська кухня
2013, 2015р
Знания и навыки
- РРО CheckBox
- Profit
- Італійська кухня
- Готування суші
- Розробка меню
- Готування на мангалі
- Готування фаст-фуду
- Пакування готової продукції
- Європейська кухня
- Готування піци
Дополнительная информация
Створення нових концепцій кухні для ресторанів, кафе, фаст фудів, створення меню, оновлення меню, проектування кухні з урахуванням всіх індивідуальних моментів, підбір якісного та правильного кухонного обладнання та інвентаря, співпраця з якісними постачальниками продуктів та обладнання, навчання персоналу, запуск нових чи оновлених проектів і т.д.!
Похожие кандидаты
-
Шеф-кухар
40000 грн, Ивано-Франковск, Черновцы, Буковель -
Шеф-кухар
Львов -
Шеф-кухар
35000 грн, Львов -
Шеф-повар
Каменец-Подольский -
Директор ресторану, бренд-шеф (консалтинг, запуск закладів різних форматів, ребрендинг)
89000 грн, Львов, Киев , еще 2 города