Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 апреля 2024

Євген

Шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
42 года
Город:
Каменец-Подольский

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Концепт шеф- кухар

с 03.2017 по 04.2018 (1 год 1 месяц)
Ribs House, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення нової концепції,яка в подальшому була швидко і вдало реалізована!
«Ribs House» Реберня! ( М‘ясний ресторан)
Розробка нової концепції м‘ясного ресторану.
Розробка меню.
Проектування технологічних приміщень.
Підбір та розміщення кухонного обладнання.
Підбір кухонного інвентаря та посуду.
Відбір та навчання кухарів.
Запуск ресторану і періодичне оновлення меню.

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Бренд- шеф

с 11.2015 по наст. время (8 лет 6 месяцев)
Green Garden, Львів, Стрий (Готельно-ресторанний бізнес)

Розрока нової концепції ресторану європейсько-азіатського напрямку.
Технологічно правильно спроектувати всі процеси на кухні в ресторані.
Підбір підбір потрібного обладнання та інвентаря,посуду.
Створення меню.
Відбір та навчання персоналу (кухня)
Відкиття та періодичний контроль якості кухні.

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Бренд-шеф СУШІ.

с 03.2015 по 05.2018 (3 года 2 месяца)
NYSP, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск «Суші Барів» в нових закладах ,попередньо проектування їх ! Навчання персоналу. Складання списків потрібного обладнання та інвентаря, закупівля. Міста:
Чернігів, Маріуполь , Рівне(2), Луцьк, Хмельницький, Одеса, Ізмаїл, Калуш, Івано-Франківськ, Чернівці, Миколаїв, Конотоп.

Шеф кухар

с 04.2013 по 08.2020 (7 лет 4 месяца)
Red Pepper ресторан, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Розрока нової концепції ресторану італійсько-азіатської кухонь.
Технологічно правильно спроектувати всі процеси на кухні в ресторані.
Підбір підбір та закупка потрібного(якісного) обладнання та інвентаря,посуду.
Створення меню.
Постійно оновлення меню та сезонних пропозицій.
Відбір та навчання персоналу (кухня)
Відкиття та постійний контроль якості роботи кухні.
Проведення тематичних вечірок -Устрична - ([открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Дополнительное образование и сертификаты

«NIPfood». Курс «Professional Pizza Maker”

07.03.2017р.

Експерт Національної Ресторанної премії «Сіль»

2016р

«Chef’s Camp» Тренувально-освітній проект м. Одеса , м. Тернопіль

2016, 2017р

«Киівська асоціація шеф-кухарів» Курс: японська кухня, авторський семінар, європейська кухня

2013, 2015р

Знания и навыки

Profit

Дополнительная информация

Створення нових ресторанних концепцій, створення меню, оновлення меню, проектування кухні з урахуванням всіх індивідуальних моментів, підбір якісного та правильного кухонного обладнання та інвентаря, співпраця з якісними постачальниками продуктів та обладнання, навчання з персоналом, запуск нових чи оновлених проектів і т.д.!

Похожие кандидаты

Шеф-кухар, сушеф
25000 грн, Каменец-Подольский

Шеф-повар, кондитер
Каменец-Подольский, Ивано-Франковск , еще 8 городов

Шеф-кухар
35000 грн, Каменец-Подольский, Тернополь , еще 7 городов

Шеф-кухар
Каменец-Подольский, Львов , еще 5 городов

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: