Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 февраля 2008

Евгений

Управління персоналом

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
65 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

ПАРХОМЕНКО Євген Миколайович,
проживаю у м. Львів-Винники,
вулиця Кільцева 9, кв. 57,
домашній телефон : 296-22-27
мобільний телефон : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

1959 року народження. Громадянин України.
Освіта повна вища, гуманітарна.
З серпня 2005 року військовий пенсіонер.
За час військової служби, а саме з листопада 1977 року по серпень 2005 року, набув значного досвіду роботи по вихованню та навчанню всіх категорій військовослужбовців, робітників та службовців.
Остання посада, яку обіймав з червня 1995 року по серпень 2005 року, – заступник начальника відділення – начальник групи кадрового забезпечення військової частини А2627.
Згідно своїх професійних обов’язків займався підбором, вивченням, оформленням та зарахуванням на військову службу військовослужбовців, а також прийняттям на роботу робітників та службовців.
Розробляв і подавав до вищестоящих органів пропозиції щодо вдосконалення шта-ту військовослужбовців та штатного розкладу для робітників і службовців.
Особисто відповідав за ведення штату особового складу та штатного розкладу ро-бітників і службовців з загальною кількістю понад 600 чоловік.
Готував проекти приказів з кадрових питань (прийняття на військову службу, роботу; зарахування до списків, виключення зі списків частини; надання форми допуску до роботи з державною таємницею; встановлення, позбавлення додаткових надбавок до окладів грошового забезпечення, нагородження, позбавлення грошової винагороди за підсумками служби, роботи, встановлення посадових окладів грошового забезпечення, надання всіх видів відпусток військовослужбовцям, робітникам і службовцям, та інше).
З листопада 1977 року по серпень 1979 року проходив строкову військову службу.
У серпні 1979 року поступив до Галіцінського вищого прикордонного училища яке закінчив у червні 1983 року.
З червня 1983 року по червень 1995 року обіймав посади пов’язані з керівництвом, навчанням та вихованням особового складу.
Вільно володію українською та російською мовами. На комп’ютері працюю на рівні впевненого користувача.
Одружений, маю двох дітей.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам