Ольга
Сомельє, 15 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 26 лет
- Город проживания:
- Ивано-Франковск
- Готов работать:
- Ивано-Франковск, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Facebook.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5736103
Опыт работы
Сомельє
с 09.2019 по наст. время
(4 года 9 месяцев)
Vinoteka, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Стабільні високі продажі вина.
2. Регулярне проведення дегустацій та винних ігор.
3. Навчання персоналу (офіціанти, хостес, адміністратори).
4. Створення винної крамнички.
5. Якісний товарообіг найбільшого винного асортименту в Івано-Франківську.
6. Перша карта натурального вина в Івано-Франківську.
Сомельє
с 09.2018 по 02.2019
(5 месяцев)
36по, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Оптимізація робочих процесів, стабілізація фудкосту, грамотна реалізація залишків, регулярне проведення тренінгів для персоналу з метою збільшення продажів, створення програми мотивації.
Сомельє
с 10.2017 по 09.2018
(11 месяцев)
Corassini grill&wine, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення маржинальної винної карти, збільшення реалізації на 70%, стабілізація фудкосту, щомісячне проведення тренінгів для персоналу.
Наразі дана винна карта - фіналіст премії "Соль" 2019.
Образование
Пну ім.Василя Стефаника
Філологія, російська мова та література, Івано-Франківськ
Высшее, с 2014 по 2019 (4 года 9 месяцев)
Коли не напрягалась і отримала диплом.
Толку від диплому немає, він є.
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — средний
- Русский — свободно
- Украинский — свободно
Дополнительная информация
Мої плюси як працівника:
- проводила власні курси "WineSpiritCourse" для сегменту HoReCa
- відповідальне ставлення до роботи
- постійний інтерес в саморозвитку у сфері де я на даний момент працюю (відвідала десятки тренінгів по винах та ресторанному сегменту).
- занадто комунікабельна іноді (але воно і на краще?)
- високий рівень стресостійкості
- дуже швидко навчаюся
- якщо загораюся проектом, то віддаюся йому на 110%
- моя винна карта для Corassini Grill&Wine в фіналі премії "Соль".
Мінуси :
- не голосую за постійну рутинну роботу, люблю чергування задач
Похожие кандидаты
Сомельє
Ивано-Франковск, Киев
,
еще 4 города