Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 октября 2019

Анна

Администратор на ресепшн, 12 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город проживания:
Новомосковск
Готов работать:
Днепр, Новомосковск, Подгородное, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Еколог

с 06.2019 по наст. время (5 лет)
КП "Новомосковський комбінат комунальних підприємств", Новомосковск (Послуги для населення та бізнесу)

Робота на території відповідальності підприємства спрямована на виявлення порушень Правил благоустрою міста Новомосковськ та природоохоронного законодавства. Проведення профілактичних заходів спрямованих на дотримання норм, зазначених в законодавстві.

Реєстратор медичний

с 10.2017 по 06.2019 (1 год 8 месяцев)
НКП «Новомосковський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»., Новомосковск (надання медичної допомоги населенню)

Прийом телефонних дзвінків, запис пацієнтів на прийом до лікаря, робота з вхідною/вихідною документацією, ведення статистичної звітності та надання звітів по амбулаторії, виписка лікарняних листів. Підтримання комфортного клімату в колективі, нівелювання скарг відвідувачів.Прийом телефонних дзвінків, запис пацієнтів на прийом до лікаря, робота з вхідною/вихідною документацією, ведення статистичної звітності та надання звітів по амбулаторії, виписка лікарняних листів. Підтримання комфортного клімату в колективі, нівелювання скарг відвідувачів.

Адміністратор центру

с 07.2016 по 03.2017 (8 месяцев)
Центр вивчння англійської мови « English club» та центр раннього розвитку «Інтлект», Новомосковск (Надання послуг з навчання)

Прийом клієнтів на рецепції центру, консультування поточних та потенційних клієнтів про послуги, які надає центр. Ведення клієнтської бази, запис учнів у групи, формування розкладу занять, надання звітності та статистичних даних. Забезпечення роботи учбового, створення комфортних умов для співробітників та клієнтів центру. З дозволу керівництва, допомога в пошуку викладачів.

Помічник керівника

с 09.2010 по 08.2013 (2 года 11 месяцев)
РА "Новомосковськ", Новомосковськ (рекламне агенство, реклама)

работа з вхідною/вихідною документацією, первинна бугалтерія. розробка макетів та підготовка їх до разміщення в друкованому виданні, расширення клієнтської бази та ведення старої, контроль над конкурентоспроможністтю видання; розширення точек збуту, поширення видання (місто+ район); Відвідання заходів, політичних зборів, брифінгів. Організація поширення рекламної продукції до населення (кур’єрська доставка рекламної продукції та інше. Підбір та навчання персоналу (менеджерів з продажу та кур’єрів)

Образование

Дніпропетровський Націаональний Університет залізничного транспорту ім. Лазаряна

Промислове та цивільне будівництво, Екологія та охорона навколишнього природнього середовища, Днепр
Высшее, с 2005 по 2010 (4 года 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Adobe Photoshop

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Украинский — свободно
  • Польский — начинающий
  • Французский — начинающий
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Професійні якості та навики:
Наполегливість, орієнтованість на результат, ініціативність, привітність та готовність вислухати клієнта; організованість, навики організатора, володіння технікою продаж, адаптованість. Володію навиками роботи в комп’ютерних програмах: МS Office (Word, Excel), Photoshop, Internet.

Особисті якості:
Добропорядність, співчутливість, толерантність, надійність, уміння працювати в гарній команді, енергійність та охайність. Люблю порядок, та «розкладаю по поличкам» робочі моменти, відсутність шкідливих звичок, відкрита до нових знань, позитивне мислення. Висока стресостійкість.

Захоплення:
Цікаво все, що пов’язано з рукоділлям, створенням затишку та комфорту.
Цікавлюсь психологією, педагогікою, НЛП. Інтерес до відкриття творчого потенціалу.
Готова до освоєння нової (цікавої та прибуткової) сфери діяльності!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: