Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 марта 2024 PRO

Катерина

Туристичний менеджер, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
31 год
Город проживания:
Хмельницкий
Готов работать:
Днепр, Киев, Львов, Одесса, Покровск, Удаленно, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний спеціаліст

с 08.2016 по 05.2019 (2 года 9 месяцев)
Селидівське бюро правової допомоги, Селидове (Правова допомога, представництво інтересів в суді, органах державної влади)

- консультація клієнтів з юридичних питань (пенсійне, адміністративне, житлове, сімейне, договірне та інші питання з цивільного права)
- складання заяв, скарг, претензій та інших звернень для клієнтів бюро до державних установ, органів місцевої влади та приватних підприємств
- складання позовних заяв до суду та представництво інтересів клієнтів в різноманітних адміністративних та цивільних справах: господарські, сімейні, житлові, пенсійні спори, справи щодо спадкування. За час роботи в бюро судами було винесено багато позитивних рішень у справах клієнтів інтереси яких я представляла у судах.
- робота з соціально незахищеними категоріями населення: інвалідами, внутрішньо переміщеними особами, учасниками бойових дій, пенсіонерам.
- діловодство: реєстрація звернень громадян, вхідної/вигідної кореспонденції, ведення номенклатури справ.
- написання статей, інформаційних букетів, брошур на правову тематику та їх публікація у місцевих газетах, інтернет ресурсах
- проведення семінарів лекцій на актуальні юридичні питання для різних категорій слухачів: школярів, пенсіонерів, інвалідів, внутрішньо переміщених осіб, безробітних, засуджених осіб

Образование

Національна юридична академія України ім.Ярослава Мудрого

Господарсько-правовий, Харків
Высшее, с 2009 по 2014 (4 года 8 месяцев)

спеціальність - правознавство
кваліфікація - юрист

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet Користувач ПК MS Office ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Email Знання офісних програм Adobe Photoshop Робота з клієнтами Skype Telegram Viber Комунікабельність Діловодство Написання текстів Вміння грамотно вести перемови. Представництво інтересів клієнта в суді Ведення діловодства Складання звернень до державних установ Бронюванні готелів та інших місць проживання в поїздці Пошук необхідних та покупка авіабілетів Неконфліктність Складання правових документів

Знание языков

Английский — средний

Инвалидность

Третья группа.

Дополнительная информация

Подорожі та туризм моє улюблене заняття та хобі. Маю досвід в плануванні подорожей, а саме придбанні авіабілетів, бронюванні готелів та апартаментів. Велике бажання своє життя пов'язати саме з туристичною сферою. Готова навчатися, пізнавати усе про туристичний бізнес і в діяльності задовольняти бажання клієнтів.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: