Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 октября 2019

Наталія

Фінансовий аналітик, бухгалтер-економіст, 22 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Бровары, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

бухгалтер-економіст

с 08.2018 по 10.2019 (1 год 2 месяца)
шкільний проект «ThinkGlobal», Київ (Освіта, наука)

методологічний сапорт Команд по бізнес - процесу “Бюджетування”; контроль та підтвердження заявлених оплат від Команд на предмет їх наявності у бюджетах; ініціація додаткового узгодження позабюджетних оплат; проведення оплат згідно бюджетів з розрахункових рахунків; рознесення Transactions; наповнення фактичними даними CF та участь у план/фактному аналізі; проведення звірки з франчайзі та ведення дашборду по взаєморозрахункам з Франчайзі; формування рахунків та актів по Франчайзі для Партнер - Менеджерів; нарахування пені та штрафних санкцій для Франчайзі; участь у закритті звітних періодів = рознесення первинної документації у базі 1С та формуванні оборотно - сальдової відомості; підготовка масивів даних для проведення аналізу фінансово - економічної діяльності для CFO; виконання завдань CFO (права рука CFO); робота з Угодами про розірвання Договорів; підготовлення Актів взаєморозрахунків для учнів.

Бухгалтер

с 04.2018 по 08.2018 (4 месяца)
мережа ресторанів "Mario's", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

робота з первинною документацією, взаєморозрахунки з контрагентами, рознесення банківської виписки, ведення еквайрінгу; нарахування зарплати, відпускних; складання та подання звітів (ЄСВ, 1ДФ, повідомлення про прийняття співробітника); реєстрація електронних ключів в МЕДок; реєстрація установчих документів в держ. органах; оформлення та звільнення співробітників, заповнення трудових книжок; складання наказів, штатного розпису, графіків відпусток. Ведення ФОП на єдиному податку з найманими працівниками.

Образование

КНЕУ ім. Вадима Гетьмана

Економіка підприємства, Київ
Высшее, с 2011 по 2017 (6 лет 1 месяц)

Дополнительное образование и сертификаты

ПТУ №30

2002, 10 місяців

Херсонське училище культури

1998, 3 роки

Знания и навыки

MS Excel MS Office Користувач ПК Користувач Internet MS Word Пользователь ПК Пользователь Internet MS PowerPoint MS Outlook Робота з оргтехнікою Работа с оргтехникой Outlook Express Зведені таблиці CRM M.E.Doc Клиент-Банк Google Docs Google Express

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Маю гарні комунікативні навики, вмію працювати з даними, знаходити невідповідності, уважна, посидюча і маю залізну логіку, позитивна вдача, само організованість, активна життєва позиція, відданість своїй справі, своїй роботі, людям, які знаходяться поруч, з любов’ю ставлюсь до людей.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: