Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 февраля 2024 PRO

Катерина

Управляючий, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий магазином

с 12.2023 по наст. время (5 месяцев)
АТБ-маркет, Тернопіль (Роздрібна торгівля)

Заступник керуючого

с 04.2022 по наст. время (2 года 1 месяц)
АТБ-маркет, Тернопіль (Роздрібна торгівля)

Керуючий магазином

с 11.2021 по 04.2022 (5 месяцев)
АТБ Маркет, Тернопіль (Роздрібна торгівля)

Управляюча закладами громадського харчування (у всім ресторанах де працювала, були одні власники)

с 05.2019 по 09.2021 (2 года 4 месяца)
БВ Чайка-1, Генічеськ (Готельно-ресторанний бізнес)

- відкриття 5-ти торгових точок на базі
- щоденна закупка товарів
- повний набір та управління персоналом
- робота над показниками рентабельності
- виконання планових показників
- хороший фінансовий результат

Управляюча закладами громадського харчування( (у всім ресторанах де працювала, були одні власники)

с 04.2019 по 09.2019 (5 месяцев)
Таверна Elia, Бістро Папай, Біч Бар, Генічеськ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Третій рік рентабельна робота в закладі
-Відкриття доставки по найближчих населених пунктах
-Робота 3-й рік з майже незмінним штатом

Управляюча рестораном

с 11.2018 по 02.2019 (3 месяца)
Ресторан Риба моя, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

- Управління закладом
- контроль відкриття/закриття
- складання та перевірка чек-листів
- аналіз роботи кухні, виправлення всіх калькуляційних карт
- набір штату
- закупка
- введення касової дисципліни
- маркетингова робота

Управляюча рестораном

с 10.2018 по 12.2018 (2 месяца)
Бар Коза, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

-Робота з готовим закладом
-Зміна меню/штатного розпису
-Стандартизація закладу для кращої рентабельності

Управляюча закладами громадського харчування( один власник у усіх закладах курортного типу)

с 04.2018 по 09.2018 (5 месяцев)
Таверна Elia, Бістро Папай, Біч Бар, Генічеськ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Робота на базі 2-й сезон
-Відкриття ще 2-х точок , а саме: Бістро Папай, пляжний Біч бар
-Удосконалення роботи попереднього року
-Входження в 10 кращих туристичних закладів

Головний бухгалтер всіх закладів

с 04.2018 по 09.2018 (5 месяцев)
Таверна Elia, Бістро Папай, Біч Бар, Генічеськ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Запуск кухні та бару двох нових закладів
-Введення калькуляцій
-Прихід/розхід/ревізії
-Контроль за виконанням роботи згідно калькуляцій
-Нарахування та виплата заробітної плати

Управляюча рестораном

с 11.2017 по 03.2018 (4 месяца)
Blue Mountain, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття закладу від самого початку
-Складання бюджету/штатного розпису і т.д
-Набір персоналу
-Проробка та узгодження меню
-Запуск закладу по програмному забезпеченню в систему Парус
-Замовлення посуду відповідно до страв та напоїв
-Проробка меню бару та його створення
-Пошук оптимальних постачальників та налаштування з ними позитивного контакту для подальшої співпраці
-Розробка форми працівників
-Розробка меню

Управляюча рестораном

с 05.2017 по 09.2017 (4 месяца)
Таверна Elia, Генічеськ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Запуск кухні та бару закладу
-Введення калькуляцій
-Прихід/розхід/ревізії
-Контроль за виконанням роботи згідно калькуляцій
-Нарахування та виплата заробітної плати

Бухгалтер

с 05.2017 по 09.2017 (4 месяца)
Таверна Elia, Генічеськ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття закладу від самого початку
-Підбір та навчання персоналу
-Організація роботи закладу протягом всього періоду
-Контроль food cost
-Розподіл та контроль за фінансовою частиною закладу
-Контроль статей витрат
-Робота над рекламною компанією
-Контроль за фінансовою рентабельністю закладу
-Ведення фінансових звітів щодо тижневої, місячної роботи закладу
-Запуск роботи на початку та «консервування» на зимовий період
-Рентабельність закладу за час управління 32%

Управляюча рестораном

с 03.2016 по 11.2016 (8 месяцев)
ЮНС Груп ( Чайхана Айва), Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття закладу від самого початку
-Складання бюджету/штатного розпису і т.д
-Набір персоналу
-Проробка та узгодження меню
-Запуск закладу по програмному забезпеченню в систему Compas
-Створення навчальних посібників для всіх підрозділів в закладі
-Замовлення посуду відповідно до страв та напоїв
-Проробка меню бару та його створення
-Пошук оптимальних постачальників та налаштування з ними позитивного контакту для подальшої співпраці
-Оформлення всієї внутрішньої та зовнішньої документації закладу
-Розробка форми працівників
-Розробка меню
-Виведено заклад в +

Управляюча рестораном

с 03.2016 по 04.2016 (1 месяц)
МК Компани ( Шерлок і Бекон/ Parma), Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

-Введення нового меню кухня/бар
-Успішне стажування нового управляючого
-Поєднання роботи закладів Parma cafe, Шерлок і Бекон та за сумісництвом початок відкриття наступного проекту Чайхана Айва

Управляюча рестораном

с 12.2014 по 02.2016 (1 год 2 месяца)
МК Компани ( Parma cafe), Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

-Управління персоналом
-Ведення фінансових місячних та тижневих звітів
-Нарахування заробітної плати працівникам ( розпланування заробітного штату)
-Підбір персоналу
-Маркетингова робота в закладі ( створення акцій/новинок для розвитку певних підрозділів)
-Започаткування внутрішніх правил закладу ( початок роботи над стандартизацією кожного процесу в закладі)
-Створення чек листів для працівників
-Досягнення: мінімальний потік працівників за період управління, збільшення виручки закладу на 50%, зростання чистого прибутку

Адміністратор

с 09.2014 по 12.2014 (3 месяца)
МК Компани ( Parma cafe), Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

-Ведення всієї зовнішньої та внутрішньої бухгалтерії.
-Проведення ревізій
-Ведення калькуляцій кухня/бар в систему
-Контроль над працівниками залу та кухні
-Робота з постачальниками
-Введення касової дисципліни
-Прийом гостей

Бухгалтер

с 08.2014 по 12.2014 (4 месяца)
МК Компани ( Parma cafe), Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

-Ведення всієї зовнішньої та внутрішньої бухгалтерії.
-Проведення ревізій
-Ведення калькуляцій кухня/бар в систему

Образование

Тернопільський національний економічний університет

Фінанси та кредит/фінанси оподаткування, Тернопіль
Высшее, с 2009 по 2014 (4 года 8 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Консалтингова компанія " БІЗНЕС ЦЕНТР", 1С:Бухгалтерія 8.2. Як працювати професійно»

2014, 1 місяць

Знания и навыки

MS Excel MS Word Володію програмою Compas Володію програмою XPos Володію програмою ForesPos Володію програмою Парус Володію програмою Iiko Stor+

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — продвинутый
  • Английский — начинающий

Рекомендации

  • Прудков Костянтин Валерійович

    Прудков Костянтин Валерійович

    Управляючий компанії ( засновник Парма, Шерлок і Бекон, Чайхана Айва, Таверна Елія, Бістро Папай, Біч бар, ресторани БВ Чайка-1, Go2rest

    Контактные данные скрыты
  • Рогоза Олег Петрович

    Рогоза Олег Петрович

    Власник БВ, Чайка-1 ( ТОВ "ПЕС")

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

- водійський стаж 8 років
- категорія В

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты