Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 октября 2019

Дмитро

Продавец-оценщик, кредитный эксперт, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Умань

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Павлов Дмитро Вячеславович
Вік: повних 27 років;
Місто: м.Умань;
Контактна інформація: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»),[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
Освіта:
1)01.09.2007р.-18.06.2011р. навчався в Відокремленому структурному підрозділі Агротехнічний коледж, де здобув диплом молодшого спеціаліста.
2)24.08.2011р.-21.06.2013р. навчався в Уманській філії приватного ВНЗ "Європейський університет", де здобув диплом бакалавра з комп'ютерних наук.
3)У 2014р. закінчив Приватний вищий навчальний заклад, Європейський університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Інформаційні управляючі системи та технології" та здобув кваліфікацію інженер-програміст.
Досвід роботи:
1) Травень-Вересень 2013р. робота в Польщі, збірка віконних металевих конструкцій.
2) Червень-Жовтень2015р. робота в Чехії, робота на складах сеті супермаркетів "ТЕСКО", сортування та розвозка продукції.
3) Квітень 2015р.-Грудень 2018р. менеджер з продажу у магазині "Стадарт Будівельний". Організація роздрібних та оптових продаж товарів господарського призначення, будівельних матеріалів, надання консультацій стосовно їх використання у побуті та надання інших послуг компанії.
Знання мов: пишу та розмовляю Англійською зі словником.
Професійні та інші навички: Активний коритувач ПК.
Стаж керування 7 років, категорії В і С.
Додаткова інформація: Не одружений. Власного транспорту не маю. Шкідливих звичок не маю. Вмію працювати з електро-бензо інструментом, проводити дрібні і середньої складності ремонтні роботи, сантехніки, дрібні столярні роботи. Швидко навчаюсь.
Маю навики роботи в колективі, навики організації та планування, вміння згуртовувати колектив та налагоджувати спільну роботу заради досягнення цілей та виконання задач.
Спокійний,урівноважений,комунікабельний,самоорганізований,активний, стресостійкий,наполеглевий,відповідальний.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: