Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 PRO

Іван

Су-шеф, 95 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
24 года
Город:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Су-шеф

с 01.2023 по наст. время (1 год 4 месяца)
Restaurant Good One, Karpacz (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 09.2021 по 11.2022 (1 год 2 месяца)
Restaurant Soviduch, Karpach Poland (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 05.2021 по 09.2021 (4 месяца)
Шеф Клуб, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 09.2020 по 05.2021 (8 месяцев)
Home Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-Шеф

с 11.2019 по 09.2020 (10 месяцев)
Фрау Роза, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

с 07.2019 по 10.2019 (3 месяца)
Меркур***, Словачина (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кухар

с 02.2019 по 07.2019 (5 месяцев)
Дубрівка-Крухе, Долина (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кухар

с 12.2018 по 02.2019 (2 месяца)
Бескид*****, Долина (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

с 09.2016 по 12.2018 (2 года 3 месяца)
Софія, Долина (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Брошнівський професійний лісопромисловий ліцей

Кухар-кондитор, Долина
Среднее специальное, с 2015 по 2018 (2 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Ресторан YoY Dubai

1,5 місяця

Epoka⭐️ restauracja (Michelin Guide's Warszawa)

Стажування

Знания и навыки

Стресостійкість Розробка технологічних карт Розробка меню Польська кухня Українська кухня Італійська кухня Французька кухня Авторські рецепти Піца/випічка Авторські десерти Fine dining Ферментація Кухні інших країн Навчання персоналу Комунікабельність

Знание языков

Польский — выше среднего

Дополнительная информация

• знання смакових якостей страв;
• знання кухонь світу;
• знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
• знання правил зберігання продуктів;
• знання технологічного обладнання;
• знання способів скорочення витрат і збереження поживної цінності продуктів при їх тепловій обробці
• відмінні знання видів і властивостей харчової сировини, рецептур і способів приготування
• навички управління колективом;
• вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів та фруктів;
• вміння презентувати вироби, та оформляти страви;
• гарне смакове і колірне сприйняття, смакова пам'ять;
• вишуканий смак, фантазія, здатність до творчості;
• пунктуальнісь, педантичність;
• прагнення до професійного досконалення;
• володіння кухарськими навичками (знання заходів, вміння швидко і точно визначати потрібну кількість рідини, сипучих продуктів, спецій, температурних режимів і т.д.);
• володіння технологією швидкого приготування страв.
• знання санітарно-гігієнічних норм в місцях громадського харчування;
• уміння розподіляти і координувати роботу обслуговуючого персоналу;
• самостійне приготування фірмових страв закладу;
• уміння самостійно приймати рішення, нести відповідальність.

Похожие кандидаты

Шеф-повар
Другие страны

Шеф-повар
70000 грн, Другие страны, Днепр , еще 6 городов

Шеф-повар
130000 грн, Другие страны

Кухар
100000 грн, Другие страны

Пиццерист, повар, сушист, помощник повара
18000 грн, Другие страны, Белая Церковь

Кухар
Другие страны

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: