Іван
Су-шеф, 95 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 24 года
- Город:
- Другие страны
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5796187
Опыт работы
Су-шеф
с 01.2023 по наст. время
(1 год 4 месяца)
Restaurant Good One, Karpacz (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
с 09.2021 по 11.2022
(1 год 2 месяца)
Restaurant Soviduch, Karpach Poland (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
с 05.2021 по 09.2021
(4 месяца)
Шеф Клуб, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
с 09.2020 по 05.2021
(8 месяцев)
Home Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-Шеф
с 11.2019 по 09.2020
(10 месяцев)
Фрау Роза, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал
с 07.2019 по 10.2019
(3 месяца)
Меркур***, Словачина (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший кухар
с 02.2019 по 07.2019
(5 месяцев)
Дубрівка-Крухе, Долина (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший кухар
с 12.2018 по 02.2019
(2 месяца)
Бескид*****, Долина (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
с 09.2016 по 12.2018
(2 года 3 месяца)
Софія, Долина (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Брошнівський професійний лісопромисловий ліцей
Кухар-кондитор, Долина
Среднее специальное, с 2015 по 2018 (2 года 9 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
Ресторан YoY Dubai
1,5 місяця
Epoka⭐️ restauracja (Michelin Guide's Warszawa)
Стажування
Знания и навыки
Знание языков
Польский — выше среднего
Дополнительная информация
• знання смакових якостей страв;
• знання кухонь світу;
• знання правил ціноутворення і калькуляції страв;
• знання правил зберігання продуктів;
• знання технологічного обладнання;
• знання способів скорочення витрат і збереження поживної цінності продуктів при їх тепловій обробці
• відмінні знання видів і властивостей харчової сировини, рецептур і способів приготування
• навички управління колективом;
• вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів та фруктів;
• вміння презентувати вироби, та оформляти страви;
• гарне смакове і колірне сприйняття, смакова пам'ять;
• вишуканий смак, фантазія, здатність до творчості;
• пунктуальнісь, педантичність;
• прагнення до професійного досконалення;
• володіння кухарськими навичками (знання заходів, вміння швидко і точно визначати потрібну кількість рідини, сипучих продуктів, спецій, температурних режимів і т.д.);
• володіння технологією швидкого приготування страв.
• знання санітарно-гігієнічних норм в місцях громадського харчування;
• уміння розподіляти і координувати роботу обслуговуючого персоналу;
• самостійне приготування фірмових страв закладу;
• уміння самостійно приймати рішення, нести відповідальність.
Похожие кандидаты
Шеф-повар
Другие страны
Шеф-повар
70000 грн, Другие страны, Днепр
,
еще 6 городов
Шеф-повар
130000 грн, Другие страны
Кухар
100000 грн, Другие страны
Пиццерист, повар, сушист, помощник повара
18000 грн, Другие страны, Белая Церковь
Кухар
Другие страны