Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 июля 2020

Маріам

Адміністратор, менеджер з продажу, керівник, 17 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

ТОВ «КУЛИК СИСТЕМ» Керівник магазинів а ТЦ "МАРК" ;ТЦ «Гора» та ТЦ "ТРИ СЛОНИ". / Студія краси «MARIAM» - Керівник

с 03.2013 по наст. время (11 лет 2 месяца)
ТОВ «КУЛИК СИСТЕМ» / Студія краси «MARIAM», Львів (ТОВ «КУЛИК СИСТЕМ» виробництво та продаж ергономічних крісел та меблів (дому ,офісу) / Студія краси «MARIAM» салон краси)

ТОВ «КУЛИК СИСТЕМ» Функціональні обов’язки:
(відкриття нових магазинів в м. Львові; створення комфортних умов праці для персоналу; контроль за якістю оформлення та наповнення виставочних площадок; створення і розширення клієнтської бази ; організація постачання товару клієнтам; збільшення обсягів продаж ; відбір персоналу, навчання, ведення звітності, документообігу ; розробка системи мотивації для працівників; створення робочих графіків для персоналу ; організація і проведення корпоративних заходів).
Досягнення - стабільний дохід ,робота та розвиток магазинів.

Студія краси «MARIAM» - В обов’язки входило все ,починаючи від ремонту,документів, до відбору персоналу та запуску роботи студії. У зв'язку з переїздом змушена була продати студію, та робота її запущена і вона не припиняє працювати
Досягнення - налагоджена робота студії з напрацьованою базою та стабільним доходом.

Образование

Національний Львівський лісотехнічний університет України

Технологічний, Львів
Высшее, с 2010 по 2014 (3 года 8 месяцев)

Інженер-технолог дизайнер меблів.

Дополнительная информация

з вересня 2011р. по січень 2012р. Стажування в ЛМР , при Департаменті внутрішньої політики. З 16.07.18- 16.08.18 курси MAKE&UP (отримання сертифікату); з 11.08.18- 18.08.18 Майстер з Архітектури брів . 17.10.18 відвідання семінару «Анатомія бізнесу». Березень 2019р. відвідення 3х денного семінару за участі адвокатського об’єднання «Бачинський та партнери» на тему юридичні аспекти у відкриті салонів краси ,отримання сертифікату. Пройшла навчання із техніки пожежної безпеки отримала посвідчення. Відвідала семінар Марії Єфросиніни на тему розвиток соц. мереж (instagram, facebook)
Знання ПК- MS Office, Інтернет; українська (рідна) ,російська мова вільно, англійська - середній рівень .


Особисті якості :
Комунікабельність та бажання вдосконалюватись, відповідальність, порядність, креативність, вмію працювати в команді, впевненість у собі; стресостійкість ,організованість; цілеспрямованість; справедливість. Дотримуюсь правила «Стався до людей так як ти хочеш щоб вони ставились до тебе»

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: