Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 апреля 2024

Ірина

Менеджер з обробки заявок (Німеччина), 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
37 лет
Город проживания:
Другие страны
Готов работать:
Другие страны, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

Цілеспрямованість Комунікабельність Ведення CRM Користувач 1С Робота із запереченнями

Инвалидность

Первая группа.

Дополнительная информация

Доброго дня. Я з України але наразі живу в Німеччині. Я на інвалідному візку, тому шукаю віддалену роботу, в ідеалі - з офіційним працевлаштуванням в Німеччині для інтеграції в країні. Але також розгляну різні пропозиції віддаленого працевлаштування в Україні. Рівень Німецької Б2 (закінчила курс, але екзамен і сертифікат буде пізніше, зараз є сертифікат про успішний екзамен Б1). Базове знання англійської. Ну і звичайно українська. Великий досвід роботи в Україні (більше 15 років) оператором call-центру, менеджером з продажу в різних інтернет магазинах. Моїми обовʼязками були: обробка замовлень, спілкування з клієнтами по телефону і в різноманітних соцмережах, робота з постачальниками, редагування наявності товарів на сайті, тощо. Знайома з майже усіма маркетплейсами (Розетка, пром і т.п). Дуже відповідальна, серйозна, цілеспрямована, стресостійка. Нажаль досвіда роботи в Німеччині ще не було, тому що немає закінченого аусбільдунга, тому досвід розмовний - потрібно більше практики, але вчусь кожен день і готова пробувати працювати також на Німецькій (але було б краще почати з письмових задач)
Холодні дзвінки, де потрібно щось навʼязувати, маркетинг, крипто валюти - не пропонувати. Тільки робота з серйозними роботодавцями, стабільною оплатою без затримок і чіткими обовʼязками (вхідні запити від клієнтів по телефону, електронній пошті і т.п, обробка замовлень, документів тощо). Німецький номер для звʼязку (телефон і месенджери). 01718107582

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: