Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 мая 2023 PRO

Сергей

Руководитель, 80 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

керівник служби регіональної інформаційно-технічної підтримки судових процесів в Одеській області

с 05.2007 по наст. время (17 лет 1 месяц)
Інформаційні судові системи, Одеса (IT)

Як керівник регіональної служби підтримки:

Здійснюю керівництво діяльністю служби в області, розподіляю обов'язки між працівниками служби, безпосередньо очолюю і контролюю їх роботу, забезпечую підвищення їхньої кваліфікації.
Надаю допомогу у встановленні нових версій автоматизованої системи документообігу суду; відновленні втраченої та/або пошкодженої інформації у разі збоїв у роботі автоматизованої системи документообігу суду.
Забезпечую:
оперативне та стратегічне управління службою регіональної інформаційно-технічної підтримки судових процесів в Одеській області;
проектування нових завдань та здійснюю контроль за їх впровадженням;
безперебійну працездатність автоматизованої системи документообігу суду, що експлуатується в судах;
контроль і технічну підтримку статистичної звітності у територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Одеській області;
поточне адміністрування серверного обладнання судів (контролери домену, поштові сервери, сервер автоматизованої системи документообігу);
налаштування та підтримку роботи віртуальної приватної захищеної мережі в судах (VPN);
підтримку працездатності локальної обчислювальної мережі та логічної структури обміну даними в локальній обчислювальній мережі за допомогою віртуальної приватної захищеної мережі (VPN);
налагодження правил комутації пакетів в локальній обчислювальній мережі судів;
налаштування, проведення діагностики та технічне обслуговування комп'ютерного і периферійного обладнання в судах;
супроводження підключення до мережі Інтернет та підтримку доступу до мережі Інтернет місцевих судів;
взаємодію працівників регіональної служби підтримки між собою та відповідними працівниками в судах і співробітниками територіального управління Державної судової адміністрації України в області;
проведення заходів з інформаційної безпеки діяльності судів .
Організую проведення тендерних процедур з придбання для судів загальної юрисдикції сучасної комп'ютерної техніки, обладнання, програмного забезпечення. За результатами здійснюю заходи щодо підготовки укладення відповідних договорів.
Сприяю:
безперебійному обміну інформацією між центральною базою даних автоматизованої системи документообігу суду та локальною базою даних;
дотриманню регламенту обслуговування баз даних автоматизованої системи документообігу в судах.
Веду облік матеріально-технічних цінностей підрозділі регіональної служби підтримки та судових установах області.
Беру постійну участь в якості спеціаліста у робочих групах Державної судової адміністрації України, територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області, Апеляційного суду Одеської області при проведенні перевірок функціонування автоматизованої системи документообігу у судах.

Образование

Европейский университет

Экономика предприятий, Одеса
Высшее, с 2005 по 2010 (4 года 9 месяцев)

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

За цей час вважаю позитивними результатами своєї діяльності:

1. Організація роботы регіональної служби підтримки з нуля. Створення команди професійних спеціалістів.
Створення локальних комп'ютерних мереж у всіх місцевих та спеціалізованих судах області. Подключення оптиковолоконних мереж. Запровадження цілодобового контролю та технічної підтримки користувачів та обладнання.
Запровадження інструментів «електронного правосуддя» у судах загальної юрисдикції, таких як електронний документообіг ДЗ і ДСС (діловодство загальних судів і диловодство спеціалізованих судів)
Налагодження обміну електронними документами між судами та учасниками судового процессу, а саме, з Головним управлінням Державної міграційної служби України в Одеській області - Київським районним судом м.Одеси. За результатами більш як по 30000 запитах була отримана інформація про місце проживання (перебування) фізичної особи саме в електронному вигляді.
5. Запровадження в області пілотного проекту «Електронний суд».
Запровадження системи відео конференцій у судах області і слідчому ізоляторі управління Державного департаменту України з питань виконання покарань в Одеській області, в окремих випадках для допиту свідків за місцем проживання.
Впровадження і часткова реалізація системи ксзі (комплексна система захисту інформації) у судах загальної юрисдикції.
Технічне забезпечення проведення зібрань суддів на виїзді.
Підготовка пропозицій щодо внесення відповідних змін до Кримінально-процесуального кодексу України.
Залучення до реалізації проектів органів прокуратури, державної виконавчої служби, імміграційної служби, з питань виконання покарань, національної поліції.
Технічне забезпечення на високому рівні організаціі і проведення презентацій наших проектів у США, Канаді, Об'єднаних Арабських Еміратах.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты