Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 июня 2010

Віталій

Продавец

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
34 года
Город проживания:
Черновцы
Готов работать:
Удаленно, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Adobe Photoshop Windows Internet Explorer Opera Mozilla Firefox Веб-браузери Linux C++ Операційні системи Delphi sPlan Утиліта Програми-архіватори

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Я Воронюк Віталій Валерійович народився і проживаю в м.Чернівці, контактний телефон [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), за сімейним станом не одружений, проживаю з батьками.
В 2005 році з успішностями закінчив загальноосвітню школу № 28, в тому ж році вступив до Чернівецького Індустріального Коледжу на комп’ютерне відділення, але крім спец предметів я також вивчав економічні дисципліни, а саме: економіка та планування виробництва, основи менеджментської діяльності та основи маркетингу, завдяки цим дисциплінам мені було набагато простіше працювати у сфері торгівлі та продажу. На протязі навчання відзначався активністю в науці та спорті за що отримував подяки та грамоти від керівництва коледжу, а в 2009 році закінчив ЧІК, та вступив до ЧНУ на заочну форму навчання.

Під час навчання працював на Калинівському ринку продавцем чоловічого взуття на протязі 2-х років. Після закінчення ЧІК працював дистриб’ютором, але звільнився за власним бажанням так як не дочекався обіцяної посади менеджера. На протязі часу коли я працював у сфері торгівлі, я здобув для себе хороший досвід в продажах, та набув прийомів та навичок які необхідні в сферах продажу та під час спілкування із клієнтом, а зокрема: індивідуальний підхід до кожного клієнта, вилка цін, товар в догонку, завжди ввічливе спілкування з хорошим настроєм та усмішкою не залежно від свого дійсного настрою та самопочуття. Також я відвідував семінари по «основам інвестиційної діяльності».
Я досить добре володію комп’ютером та комплектуючими, розуміюсь не лише в програмному середовищі ПК, а також і в його архітектурі. Серед програмного середовища в якому я працював можна відзначити: Microsoft Office, Delphi, C++, sPlan_6.0, Photoshop, NetCracker, Packet Tracer 3.0, Corel Draw, ОС Linux, браузери: Internet Explorer, Firefox, Opera, програми утиліти, архіватори, аудіо та відео конвертери, кодеки, плеєри, а також володію досить швидким набором тексту, та перестановкою ОС Windows.
Серед своїх хороших якостей вважаю: відповідальність, комунікабельність, енергійність, пунктуальність, ввічливість, серйозне ставлення до роботи, максимізація доходів організації в зв’язку з цим і максимізувати свої доходи, вміння спілкуватись із людьми, вміння працювати як в колективі так і самостійно, вміння поставити мету і докласти максимум зусиль щоб досягнути її.
На підставі викладеного вважаю що підходжу на дану вакансію:
"продавець-консультант".

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: