Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Наталія

Начальник відділу

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город проживания:
Каменец-Подольский
Готов работать:
Каменец-Подольский, Киев, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний спеціаліст

с 03.2016 по 01.2020 (3 года 10 месяцев)
Відділ агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації, Кам'янець-Подільський (Державні організації)

Проведення економічних розрахунків показників сільського господарства району, фінансування державних програм по підтримці розвитку АПК, збір інформації, проведення аналізу та вирішення питань розрахунків по заробітній платі та з бюджетом підприємств АПК,надання всебічної допомоги юридичним та фізичним особам по отриманню дотаційних коштів на розвиток сільського господарства, організація та участь у агро-виставках, надання інформаційної підтримки сільським радам з питань розвитку сільської місцевості.
Оформлення: наказів (розпоряджень) про прийняття на роботу, переведення, звільнення з роботи, надання відпусток, заохочення за успіхи в роботі та накладення дисциплінарних стягнень на працівників підприємства; списків працівників підприємства; документів статистичної та іншої державної звітності; довідок, відповідей на запити сторонніх організацій та інших вихідних документів.
Збір інформації, проведення аналізу та вирішення екологічних питань району.

Начальник відділу фінансово-економічного аналізу, аграрних ринків та розвитку сільської місцевості

с 07.2009 по 03.2016 (6 лет 8 месяцев)
Управління агропромислового розвитку Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації, Кам'янець-Подільський (Державні організації)

Проведення економічних розрахунків показників сільського господарства району, фінансування державних програм по підтримці розвитку АПК, збір інформації, проведення аналізу та вирішення питань розрахунків по заробітній платі та з бюджетом підприємств АПК,надання всебічної допомоги юридичним та фізичним особам по отриманню дотаційних коштів на розвиток сільського господарства, організація та участь у агро-виставках, надання інформаційної підтримки сільським радам з питань розвитку сільської місцевості

Образование

Хмельницький університет управління та права

Державна служба, Хмельницький
Высшее, с 2014 по 2016 (1 год 9 месяцев)

В 2000 р. закінчила Кам’янець-Подільський державний педагогічний університет за спеціальністю «Початкове навчання, педагогіка і методика середньої освіти, музика» та здобула кваліфікацію спеціаліста, вчителя початкових класів, вчителя музики.

У 2005 році з відзнакою закінчила Подільський державний аграрно-технічний університет за спеціальністю «Облік і аудит» та здобула кваліфікацію магістра з обліку і аудиту.

В 2016 році з відзнакою закінчила Хмельницький університет управління та права за спеціальністю «Державна служба» та здобула кваліфікацію магістра державної служби.

В 2019 році закінчила навчання в аспірантурі з відривом від виробництва. Згідно висновку спеціалізованої вченої ради Д 71.831.02 Подільського державного аграрно-технічного університету (протокол №9 від 27 грудня 2019 року) присуджено науковий ступінь кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)»

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: