Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 апреля 2020 PRO

Олег

Шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
26 лет
Город проживания:
Борислав
Готов работать:
Борислав, Дрогобыч, Трускавец

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар

с 10.2019 по 02.2020 (4 месяца)
Гастрокавярня "Кавун", Дрогобич (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Розробка меню
2. Навчання персоналу
3.проведення презентацій меню
4. Складання технологічних і калькуляційних карт
5. Організація робочого процесу
6. Створення і обновлення сезонного меню
7. Створення робочого графіка і табеляція
8. Вхідний контроль якості продуктів і їх умов зберігання, контроль умов виготовлення напівфабрикатів, готових блюд, також своєчасне виготовлення готових блдюд.
9. Створення формул фуд-косту.
10. Створення таблиці ексель з формулою обрахунку фуд-косту продукції.
11. Контроль ревізій.

Старший зміни

с 10.2019 по 02.2020 (4 месяца)
ТзОВ Хотел Менеджмент Груп, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Контроль якості продукції.
2. Дотримання чистоти на робочому місці.
3. Управління персоналом.
4. Контроль продукції.
5. Організація робочих процесів.

Шеф-кухар

с 03.2019 по 10.2019 (7 месяцев)
Rejzcel krewetki i wino, Варшава (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Відкриття закладу з нуля.
2. Підбір і навчання персоналу
3. Розробка меню.
4 Проведення презантацій меню.
5. Організація робочих процесів.
6. Складання технологічних і калбкуляційних карт,
7. Складання робочого графіку.
8. Пошук і закупка нового інвентаря, і приладів.
9. Контроль ревізій.

Старший кухар

с 08.2015 по 03.2019 (3 года 7 месяцев)
ТзОВ Хотел Менеджмент Груп, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Контроль якості продуктів.
2. Контроль робочих процесів.
3. Контроль своєчасно поданих страв.
4. Проведення ревізій.
5. Контроль постачання продуктів.
6. Навчання персоналу.
7. Організація робочих процесів.

Кухар

с 08.2014 по 08.2015 (1 год)
ТзОВ Хотел Менеджмент Груп, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Пропозиції нового меню.
2. Контроль якості готових страв.
3. Своєчасна подача готових страв.
4. Дотримання чистоти робочого місця.

Образование

Бориславське Професійне Училище

Кухар, Борислав
Среднее специальное, с 2013 по 2017 (3 года 5 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Польща

2019, 6 місяців

Знания и навыки

MS Word MS Excel Видача страв іноземної кухні Знання інталійської кухні Управління кухнею Налагодження процесів на кухні Розробка нових страв Коректування меню

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Польский — выше среднего
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Зроблю ваше меню перспектабельним і сучасним, неважливо хто Ви ресторан чи кавярня, підкорегую теперішнє, підготую новий персонал, приведу кухню до роботи.

Похожие кандидаты

Шеф-кухар
35000 грн, Тернополь, Ужгород , еще 7 городов

Шеф-повар
Ивано-Франковск, Киев , еще 8 городов

Су-шеф
30000 грн, Дрогобыч, Трускавец, Сходница

Шеф-повар
Дрогобыч

Бренд-шеф, кухар, технік-технолог, зав. виробництвом
30000 грн, Трускавец

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: