Олег
Шеф-кухар
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 26 лет
- Город проживания:
- Борислав
- Готов работать:
- Борислав, Дрогобыч, Трускавец
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5963965
Опыт работы
Шеф-кухар
с 10.2019 по 02.2020
(4 месяца)
Гастрокавярня "Кавун", Дрогобич (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Розробка меню
2. Навчання персоналу
3.проведення презентацій меню
4. Складання технологічних і калькуляційних карт
5. Організація робочого процесу
6. Створення і обновлення сезонного меню
7. Створення робочого графіка і табеляція
8. Вхідний контроль якості продуктів і їх умов зберігання, контроль умов виготовлення напівфабрикатів, готових блюд, також своєчасне виготовлення готових блдюд.
9. Створення формул фуд-косту.
10. Створення таблиці ексель з формулою обрахунку фуд-косту продукції.
11. Контроль ревізій.
Старший зміни
с 10.2019 по 02.2020
(4 месяца)
ТзОВ Хотел Менеджмент Груп, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Контроль якості продукції.
2. Дотримання чистоти на робочому місці.
3. Управління персоналом.
4. Контроль продукції.
5. Організація робочих процесів.
Шеф-кухар
с 03.2019 по 10.2019
(7 месяцев)
Rejzcel krewetki i wino, Варшава (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Відкриття закладу з нуля.
2. Підбір і навчання персоналу
3. Розробка меню.
4 Проведення презантацій меню.
5. Організація робочих процесів.
6. Складання технологічних і калбкуляційних карт,
7. Складання робочого графіку.
8. Пошук і закупка нового інвентаря, і приладів.
9. Контроль ревізій.
Старший кухар
с 08.2015 по 03.2019
(3 года 7 месяцев)
ТзОВ Хотел Менеджмент Груп, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Контроль якості продуктів.
2. Контроль робочих процесів.
3. Контроль своєчасно поданих страв.
4. Проведення ревізій.
5. Контроль постачання продуктів.
6. Навчання персоналу.
7. Організація робочих процесів.
Кухар
с 08.2014 по 08.2015
(1 год)
ТзОВ Хотел Менеджмент Груп, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Пропозиції нового меню.
2. Контроль якості готових страв.
3. Своєчасна подача готових страв.
4. Дотримання чистоти робочого місця.
Образование
Бориславське Професійне Училище
Кухар, Борислав
Среднее специальное, с 2013 по 2017 (3 года 5 месяцев)
Дополнительное образование и сертификаты
Польща
2019, 6 місяців
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Польский — выше среднего
- Русский — свободно
- Английский — начинающий
Дополнительная информация
Зроблю ваше меню перспектабельним і сучасним, неважливо хто Ви ресторан чи кавярня, підкорегую теперішнє, підготую новий персонал, приведу кухню до роботи.
Похожие кандидаты
Шеф-кухар
35000 грн, Тернополь, Ужгород
,
еще 7 городов
Шеф-повар
Ивано-Франковск, Киев
,
еще 8 городов
Су-шеф
30000 грн, Дрогобыч, Трускавец, Сходница
Шеф-повар
Дрогобыч
Бренд-шеф, кухар, технік-технолог, зав. виробництвом
30000 грн, Трускавец