Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 мая 2024

Світлана

Секретарь в адвокатскую компанию, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме

Криницька Світлана Олександрівна
дата народження – 22.11.1992р.
сімейне положення – Розлучена
м. Переяслав-Хмельницький, Київська обл.
моб.тел. - [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта:
З 2000-2010рр. – навчалась у загальноосвітній середній школі №7, м. Переяслава-Хмельницького, Київської області.
З 18 вересня 2007 року по 28 травня 2008 року – навчалась в “ПП Навчальному центрі комп’ютерних технологій «ЕВРІКА», м. Переяслав-Хмельницький, Київська область. Оволоділа програмою: «Професійний користувач ПК».”
З 10 жовтня 2009 року по 31 травня 2010 року – навчалась в “ПП Навчальному центрі комп’ютерних технологій «ЕВРІКА», м. Переяслав-Хмельницький, Київська область. Оволоділа програмою: «Бухгалтер малого та середнього бізнесу» ”
У 2010 році втупила до ДВНЗ «Переяслав-Хмельницького» ДПУ імені Григорія Сковороди на факультет «Педагогіки і психології», за спеціальністю: “Дошкільна освіта”. Здобула кваліфікацію: “Організатора дошкільної освіти. Вихователя дітей дошкільного віку ”.
30 червня 2015 року закінчила ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький» ДПУ імені Григорія Сковороди.
Трудова діяльність:
У 2010 році почала працювати в ДНЗ №143, на посаді помічника вихователя, в Печерському районі м. Києва. Звільнилась за власним бажанням.
З 1 вересня почала працювати в ДНЗ №245, на посаді помічника вихователя, в Дарницькому районі м. Києва. Звільнилась за власним бажанням.
З 11 жовтня почала працювати в Головному Управлінні Національної Поліції в Київській області. Звільнилась за власним бажанням.
Працювала Вихователем у середній віковій групі 12 червня 2020 року по 16 лютого 2021 року.
Звільнилась за власним бажанням.
Особисті якості:
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити, дисциплінована, а також вмію проявляти професіоналізм, відповідальність, уважність, цілеспрямованість, творчий потенціал, організаторські та керівні здібності, здатність швидко засвоювати нові знання, уважно прислухаюсь до критики, роблю відповідні висновки, володію особистими морально-діловими якостями, правильно і швидко реагую на поставлені задачі, в разі необхідності особисто приймаю відповідальні рішення для найбільш ефективного досягнення позитивного результату, працюю в команді, здійснюю контроль за виконанням поставлених завдань, шкідливих звичок не маю, та веду здоровий спосіб життя.
22.04.2021р. Криницька С. О.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: