Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 марта 2024 PRO

Ольга

Оператор ПК, 20 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
42 года
Город:
Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бухгалтер

с 11.2020 по 02.2021 (3 месяца)
ТОВ "Сателлит", Маріуполь (Сільське господарство, агробізнес)

Cвоєчасне відображення на рахунках бухгалтерського обліку господарських операцій. Робота в програмі «1С:Предприятие 8.3 (8.3.9.2033)». Формування платіжних документів (в нац.валюті, в іноземній валюті) (рахунки № 311, 312), звірка замовлень з 1С, перевірка всіх підтверджень при оплаті рахунків. Здійснення операцій з купівлі / продажу валюти (рахунки № 333, 334, 711, 945). Формування банківських виписок (рахунки № 312, 311).
Документообіг з обслуговуючим банком для проведення валютних платежів (листи, контракти експорт, імпорт і т.д.). Звірка бухгалтерського і податкового обліку по рахунках (рахунок № 311, 312, 333, 334, 71, 942, 945, 977).
Формування касових документів, внесення курсів валют в 1С.
Звіт про залишки грошових коштів на рахунках «Bank balance», звіт про рух грошових коштів «Cash flow» «Cash flow Forvard», Звіт валютних операцій за тиждень «Treasury report».

Провідний бухгалтер

с 02.2016 по 02.2020 (4 года)
ДонДУУ (Донецький державний університет управління), Мариуполь (Освіта, наука)

Робота з виписками банку, відображення руху грошових коштів по рахунках, складання меморіальних ордерів. Проведення банківських платежів, ведення обліку банківських документів. Робота в програмі "Парус бухгалтерія", ведення контрактів студентів, нарахування плати за навчання, ведення аналітичного та сінтетичного обліку, звірка зі студентами по платі за навчання.

Начальник бюро організації праці та заробітної плати

с 04.2011 по 02.2016 (4 года 10 месяцев)
ПАТ "Азовзагальмаш", г.Мариуполь (Машинобудування)

Прийом та звільнення працівників, згідно КЗпП України, складання штатного розпису. Розрахунок фонду заробітної плати та чисельності працюючих з урахуванням необхідності найбільш раціонального використання трудових ресурсів. Здійснення контролю за дотриманням штатно-фінансової дисципліни, витрачанням фонду заробітної плати,складання звітів про виконання планів по праці і заробітній платі. Контроль за правильністю застосування форм оплати праці, виконання плану з праці. Контроль за правильністю підготовки відомостей на виплату всіх видів премій відповідно до діючих інструкцій та положень про преміювання та ін.

Економіст з праці

с 12.2006 по 04.2011 (4 года 4 месяца)
ПАТ "Азовзагальмаш", г.Мариуполь (Машинобудування)

Розрахунок фонду заробітної плати та чисельності працюючих з урахуванням необхідності найбільш раціонального використання трудових ресурсів. Здійснення контролю за дотриманням штатно-фінансової дисципліни, витрачанням фонду заробітної плати, за правильністю встановлення найменувань професій і посад, застосування тарифних ставок і розцінок, посадових окладів, доплат, надбавок і коефіцієнтів до заробітної плати, за тарифікацією робіт і встановленням відповідно до кваліфікаційних довідників розрядів робітникам. Складання звітів про виконання планів з праці та заробітної плати. Правильність застосування форм оплати праці, виконання плану з праці. Контроль за правильністю підготовки відомостей на виплату всіх видів премій відповідно до діючих інструкцій та положень про преміювання.

Оператор ПК

с 09.1999 по 12.2006 (7 лет 3 месяца)
ПАТ "Азовзагальмаш", г.Мариуполь (Машинобудування)

Робота в програмі з нарахування заробітної плати працівникам підприємства. Складання, введення і роздруківка текстів в MS Word і Exсel (накази, характеристики, клопотання, службові записки, розрахунки ФЗП та ін.).

Образование

ДонДУУ

Фінанси, банківська справа та страхування, г.Мариуполь
Высшее, с 2018 по 2020 (1 год 9 месяцев)

Маріупольський Будівельний Коледж

Бухгалтерський облік, г.Мариуполь
Среднее специальное, с 2003 по 2005 (1 год 6 месяцев)

Знания и навыки

Фахівець MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Windows Парус Доброзичливість Посидючість Ведення документації Уміння користуватись оргтехнікою Робота з великим обсягом інформації Швидкий набір тексту Оперативність

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Аналітичний склад розуму, здатність до навчання, здатність прийняття нестандартних рішень, працездатність, цільоспрямованість, стресостійкість, високий ступінь відповідальності, комунікабельність, ділова етика, старанність, вміння працювати в команді, дисциплінованість, охайність.

Похожие кандидаты

Аналітик, оператор ПК, діловод
14000 грн, Тернополь, Удаленно

Продавець, адміністратор, оператор ПК, касир
14000 грн, Тернополь

Оператор ПК, 1С, ревизор
Тернополь

Оператор комп'ютерного набору
Тернополь

Оператор баз даних
10000 грн, Тернополь, Удаленно

Офіс-менеджер, оператор ПК
17000 грн, Тернополь

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: