Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Володимир

Головний інженер, технічний директор, енергетик, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
52 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний інженер

с 08.2014 по наст. время (9 лет 8 месяцев)
ТзОВ "Готель Асторія", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування електро-, тепло-, газо-, водоканалізаційне, ліфтове господарств, системи вентиляції та кондиціонування 7 поверхового готелю (41 номер) з власною даховою котельнею (6 котлів по 100 кВт.), ресторану такухні. Відповідальний за техніку безпеки та надійної експлуатації будівель, споруд, пожежну та техногенну безпеку, газове господарство, теплове, водо-каналізаційне, ліфтове , теплове господарства, електрогосподарство, за роботу систем вентиляції та кондиціонування, протипожежної систем, екологічний та санітарно-епідеміологічний стан підприємства, технічний стан обладнання кухні та ресторану. Робота з енергопостачальними організаціями та комунальними підприємствами, контролюючими органами. Здійснення поточного та капітального ремонтів приміщень та споруди.

Головний інженер

с 11.2008 по 10.2018 (9 лет 11 месяцев)
ПАТ "Галичина-Авто", Львів (Автобізнес та автосервіс)

Електро-,тепло-,газо-,водоканалізаційне,вентиляційне забезпечення підприємства загальною площею 3,5 га., площа будівель складає 11 000 кв.м. Електрозабезпечення здійснюється через власне ТП-1043 (2 трансформатори по 630 кВА), теплозабезпечення підприємства здійснюється даховою котельною 1,44 МВт., велике газове господарство з 2 комерційними вузлами обліку та ШРП, 9 газових тепловентиляторів «РОБУР» загальною потужністю 280кВт, 10 газових інфрачервоних обігрівачів загальною потужністю 55 кВт, малярна камера потужністю 200 кВт, очисна споруда мийки. Відповідальний за техніку безпеки, охорони праці та надійної експлуатації будівель та споруд, пожежну та техногенну безпеку, газове господарство, теплове, водо каналізаційне господарства,електрогосподарство, екологічний та санітарно-епідеміологічний стан підприємства, метрологічне забезпечення, технічний стан обладнання станції технічного обслуговування, клінінг на підприємстві. Здійснення технічного нагляду при виконанні робіт по реконструкції будівель та споруд підприємства в період з червня 2011 р. по листопад 2013 р.(перевірка об'ємів та якості виконаних робіт, складання документів на початок та закінчення реконструкції, юридичні дії для отримання нових свідоцтв на реконструйовані будівлі та споруди). Оформлення документів на оренду земельних ділянок.

Начальник квартирно-експлуатаційної служби

с 01.2007 по 11.2008 (1 год 10 месяцев)
Львівський прикордонний загін, Львів (Державна прикордонна служба)

Управління 80 особами персоналу (ремонтна-експлуатаційна група, теплогосподарство, електрогосподарство, водо-каналізаційне господарство, газове господарство), який здійснює технічне обслуговування військового містечка та житлового фонду. Замовлення коштів на необхідний об'єм енергоносіїв та комунальних послуг. Заключення договорів на постачання енергоносіями та щомісячне проведення розрахунків за їх споживання. Виконання робіт по поточному ремонту та їх списання. Прийняття виконаних робіт по капітальному ремонту об'єктів та прийняття їх в експлуатацію. Проведення ремонтів тепло-, водо-, електро-, газових мереж, обладнання та устаткування. Здійснення контролю за технікою безпеки та пожежною безпекою на виробництві. Виготовлення актів на постійне землекористування, свідоцтв на право власності будівель. Укладання договорів оренди приміщень.

Начальник квартирно-експлуатаційної служби

с 11.2004 по 01.2007 (2 года 2 месяца)
Навчальний кінологічний центр Держприкордонслужби України, Львів (Державна прикордонна служба)

Управління 70 особами персоналу (ремонтна-експлуатаційна група, теплогосподарство, електрогосподарство, водо-каналізаційне господарство, газове господарство, 1 будинкоуправління), який здійснює обслуговування військового містечка та житлового фонду. Замовлення коштів на необхідний об'єм енергоносіїв та комунальних послуг. Заключення договорів на постачання енергоносіями та щомісячне проведення розрахунків за їх споживання. Виконання робіт по поточному ремонту та їх списання. Проведення ремонтів тепло-, водо-, електро-, газових мереж, обладнання та устаткування. Здійснення контролю за технікою безпеки та пожежною безпекою на виробництві. Виготовлення актів на постійне землекористування, свідоцтв на право власності будівель. Укладання договорів оренди приміщень.

Офіцер тилу

с 08.2004 по 11.2004 (3 месяца)
Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, Львів (Державна прикордонна служба)

Здійснення керівництва квартирно-експлуатаційними службами органів охорони кордону Західного регіону (6 прикордонних загонів та 3 підрозділів забезпечення), які здійснюють охорону 13000 км. Західного кордону.

Начальник групи енергозбереження та розрахунків відділу експлуатації фондів управління (квартирно- експлуатаційний відділ)

с 07.2003 по 08.2004 (1 год 1 месяц)
Західне оперативне командування Міністерства оборони України, Львів (Охорона, безпека, оборона)

Розподіл коштів на здійснення постачання енергоносіями та комунальними послугами військових частин Західного регіону України та контроль за їх використанням, супровід документів по проведенню взаємозаліків міністерством оборони України за Розподіл коштів на здійснення постачання енергоносіями та комунальними послугами військових частин Західного регіону України та контроль за їх використанням, супровід документів по проведенню взаємозаліків міністерством оборони України за Розподіл коштів на здійснення постачання енергоносіями та комунальними послугами військових частин Західного регіону України та контроль за їх використанням, супровід документів по проведенню взаємозаліків міністерством оборони України за отримані енергоносії та комунальні послуги військовими частинами у відповідних інстанціях.

Офіцер відділу експлуатації фондів управління (квартирно-експлуатаційного)

с 10.2002 по 07.2003 (9 месяцев)
Західне оперативне командування Міністерства оборони України, Львів (Охорона, безпека, оборона)

Здійснення контролю за роботою 10 квартирно-експлуатаційних частин районів по технічній експлуатації будівель, споруд, технічного обладнання та устаткування, розподіл коштів на здійснення постачання енергоносіями та комунальними послугами військових частин Західного регіону України ( 360 військових частин), супровід документів по проведенню взаємозаліків міністерством оборони України за отримані енергоносії та комунальні послуги військовими частинами у відповідних інстанціях.

Головний інженер - заступник начальника

с 02.1997 по 10.2002 (5 лет 8 месяцев)
Житомирська квартирно-експлуатаційна частина району, Львів (Охорона, безпека, оборона)

Управління 350 особами персоналу (бухгалтерія, паливна група, житлова група, ремонтна-експлуатаційна група, теплогосподарство, електрогосподарство, водо-каналізаційне господарство,газове господарство, гараж, 4 будинкоуправління, технічний відділ), який здійснює обслуговування та постачання 5 військових гарнізонів (39 військових частин). Здійснення постачання енергоносіями та комунальними послугами військових частин. Забезпечення військових частин будівельними матеріалами та їх списання після виконання робіт. Контроль за технічною експлуатацією будівель та споруд, складання кошторису на виконання робіт по поточному та капітальному ремонтах, контроль за виконанням даних робіт. Проведення поточного ремонту тепло-, водо-, електро-, газових мереж, обладнання та устаткування військових містечок. Здійснення контролю за технікою безпеки та пожежною безпекою. Здійснення обліку будівель, споруд та земельних ділянок військових частин. Укладання договорів оренди приміщень у військових частинах.

Заступник начальника з експлуатації

с 05.1996 по 02.1997 (9 месяцев)
Яворівська квартирно- експлуатаційна частина району, Львів (Охорона, безпека, оборона)

Управління 250 особами персоналу (теплогосподарство, електрогосподарство, водо-каналізаційне господарство,газове господарство,ремонтно-експлуатаційна група, гараж, 4 будинкоуправління, технічний відділ), який здійснює обслуговування та постачання 4 військових гарнізонів (21 військова частини). Здійснення постачання енергоносіями та комунальними послугами військових частин. Забезпечення військових частин будівельними матеріалами та їх списання після виконання робіт. Контроль за технічною експлуатацією будівель та споруд, складання кошторису на виконання робіт по поточному та капітальному ремонтах, контроль за виконанням даних робіт. Проведення поточного ремонту тепло-, водо-, електро-, газових мереж, обладнання та устаткування військових містечок. Здійснення контролю за технікою безпеки та пожежною безпекою на виробництві. Здійснення обліку будівель, споруд та земельних ділянок військових частин. Укладання договорів оренди приміщень у військових частинах.

Образование

Вище військове командно-інженерне училище ракетних військ стратегічного призначення ім. Крилова

Механічний, інженер тепло-водопостачання обєктів, Харків
Высшее, с 1988 по 1993 (5 лет)

Експлуатація та ремонт обєктів тепло-,водо-,газо-,електрозабезпечення.

Дополнительное образование и сертификаты

Західний навчально-інформаційний центр з охорони праці та промислової безпеки-V група з електробезпеки до 1000 В.

2020, 1 місяць

ДП ЗЕТЦ м.Львів - підготовка відповідальних за газове господарство котелень та газорозподільних підстанцій

2019, 1 місяць

ДП ЗЕТЦ м.Львів-підготовка відповідальних за справний стан і безпечну експлуатацію парових і водогрійних котлів

2019, 1 місяць

ДП ЗЕТЦ м.Львів -підготовка відповідальних за організацію експлуатації ліфтів

2020,1 місяць

Державне підприємство «Інститут підготовки кадрів промисловості» - навчання з питань охорони праці

2017, 1 місяць

Навчальний пункт НМЦ ЦЗ та БЖД Львівської області-навчання з питань пожежної безпеки

2020, 1 місяць

НП НМЦ ЦЗ та БЖД Львівської області-підвищення кваліфікації керівних кадрів за обов'язками начальника штабу з ліквідації НС ОГД

2010, 1 місяць

Знания и навыки

MS Excel MS Word Email

Знание языков

  • Английский — средний
  • Польский — средний

Дополнительная информация

Військова служба - підполковник запасу
Наявність автомобіля ( Шевроле Авео).
Права категорій "В", "С" з 1994 року

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: