Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Дмитро

Комерційний, операційний директор

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Киев, Львов, Тернополь, Ужгород, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Комерційний директор

с 03.2023 по 05.2024 (1 год 2 месяца)
ТОВ Талко, Тернопіль (Металургійна промисловість, металообробка)

Запуск підприємства з нуля в підпорядкованих напрямках. Формування відпускних цін ,внутрішній ринок та експорт. Планування та контроль оплат згідно договорів/контрактів з покупцями/постачальниками. Проведення переговорів з ключовими партнерами покупці/постачальники. Підбір персоналу, мотивація. Побудова процесів для забезпечення потреб підприємства: збут , зберігання готової продукції, забезпечення сировини для виробництва продукції. Планування замовлень на виробництво. Планування та контроль залишків по складу готової продукції. Робота з асортиментом, розширення. Запуск сайта, наповнення та його просування. Залучення нових покупців. Робота з дистрибуціцним каналом, мережі національні ( Епіцентр,ДивоЦін, 33м2), локальні мережі , експорт та всі процеси що з ним пов'язані ( пошук нових ринків сбуту, підбір персоналу, робота з брокером і т.п.).

Комерційний директор

с 08.2020 по 10.2022 (2 года 2 месяца)
ТД Сокме, Червоноград (Будівельна промисловість, деревообробка)

Досягнення:
формування та затвердження структри підлеглих підрозділів. Впровадження КРІ для підлеглих підрозділів. Розробка та впровадження дистрибуційної системи збуту , формування та підписання дилерських угод з ключовими Партнерами. Впровадження планування , та виконнання планів реалізації згідно каналів збуту. Збільшення пропускної здібності складів. Підписання з мережею гіпермаркетів Епіцентр договору на вигідних умовах. Налагодження роботи відділу рекламації.

Обов"язки :

організація роботи підлеглих підрозділів. Розробка алгоритмів роботи та комунікацій між структурними підрозділами (накази , функціонал тощо). Розробка мотивації для підрозділів. Розробка стратегії розвитку для внутрішнього та єкспортних ринків. Планування обсягів збуту (рік,квартал,місяць). Контроль дебіторської заборгованості.Формування відпускних цін (внутрішній ринок та експорт). Планування завантаження виробничих потужностей підприємства. Проведення ініентаризацій.Підбір співробітників згідно затвердженої структури . Звітність.

Директор

с 05.2017 по 06.2020 (3 года 1 месяц)
ТОВ «Ініціатива Трейд Компані», Винница (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Досягнення:
підписання планів річних об"ємів продажу з дилерами.

Обовя"зки :

Пошук постачальників для розміщення замовлень для власної торгової марки з побутової техніки та побутових приладів для опалення.

Пошук каналів збуту , залучення регіональних дилерів. Розробка маркетингових програм для просування продукції.

Керівник відділу продажу

с 05.2015 по 04.2017 (1 год 11 месяцев)
ПАТ «Маяк»,, Вінниця (Машинобудування)

Досягнення:
проведення реорганізації відділу продажу, впровадження КРІ для менеджерів. Залучення нових Партнерів на внутрішньому ринку та країнах СНД . Формування дилерської мережі на внутрішньому ринку. Виконання встановлених керівництвом підприємства планів продажу.

Обов"язки:

Залучення нових партнерів ( Внутрішній ринок, СНД, Європа). Розробка довгострокових та короткострокових планів продажу та виробництва. Контроль дебіторської заборгованості. Формування відпускних цін (внутрішній ринок та експорт). Аналіз обсягу ринку України за продукцією , що виробляє підприємство. Звітність. Моніторинг цін конкурентів. Оцінка ефективності роботи менеджерів, підбір співробітників згідно структури відділу. Проведення виставок (Україна , СНД). Відвідування виставок Європа, Китай , Іран.

Керівник відділу продажу

с 08.2008 по 05.2012 (3 года 9 месяцев)
ВАТ "Холдинг Сатурн", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Досягнення:
Підписання договорів з мережами : "Ельдорадо", "Епіцентр", "Комфі". Збільшення обсягів реаліації кожного року. Підписання с мережами контейнерних поставок щпродукції. Виконання планів з продажу встановлених керівником підприємства.

Обов"язки:

залучення нових партнерів, розробка та впровадження довгострокових та короткострокових планів продажу, контроль за їх виконанням. Контроль дебіторської заборгованості. Формування прайс листа , розробка системи знижок. Підбір співробітників, розробка КРІ. Аналіз кокурентного середовища споживачів (моніторинг ринку). Взаємодія з іншими структурними підрозділами компанії. Звітність.

Заступник керівника відділу побутова техніка та зроби сам

с 04.2007 по 07.2008 (1 год 3 месяца)
«Метро Кеш енд Кері Україна", Винница (Роздрібна торгівля)

Досягнення:
проходження внутрішнього аудиту з високими показниками. Залучався до команди кращих співробітників для запуску нових маркетів.

Обов"язки:

прямі та оптові продажі побутової техніки та електроінструмента. надання консультації покупцям. Підтримка товарного запасу продукції ,відповідно до встановлених норм компанії (замовлення продукції/ робота з old stock). Підготовка відділу до внутрішніх аудитів. Забезпечення проведення рекламних акцій. Забезпечення охорони та безпеки відділу . Управління персованолом.

Образование

Хмельницкий національный університет

Економічний факультет , спеціальність "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", Хмельницкий
Высшее, с 2019 по 2021 (2 года)

Хмельницкий національный університет

Економічний факультет, спеціальність "Економіка підприємства", Хмельницкий
Высшее, с 2016 по 2019 (3 года)

Калинівський технологічний техникум

Механічний факультет, технік - механік, Калинівка (Вінницька обл.)
Среднее специальное, с 1996 по 2000 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Програма старт-тренінгів для керівника відділу "Метро Кеш енд Кері"

2007 рік , 3 месяці

Тимур Дзгоєв "Методика ефективних продаж".

2011 г , 2 дні

Business Relations "Продажі через відносини".

2012г , 3 дні

"Ефективне управління персоналом"

2014 , 2 дні

"Тренінг для керівників"

2015, 2 дні

Семінари по впровадженню експорту

2016, 1 день

Знания и навыки

  • MS Office
  • Користувач ПК
  • Бітрікс24
  • Продаж
  • 1С:Торгівля і склад

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Є водійскі права та авто.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: