Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Анжелика

Руководитель отдела делопроизводства, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділу діловодства

с 08.2016 по наст. время (8 лет 1 месяц)
ТОВ «Київ Молл Менеджмент», Киев (керуюча компанія ТРЦ «Оушен Плаза»)

Організація та контроль роботи відділу діловодства; формування/коригування та ведення бюджету відділу (система Cognos план/прогноз); адміністративне забезпечення діяльності компанії: підготовка та ведення нарад в якості секретаря Дирекції, організація та проведення тендерних процедур в якості секретаря тендерного комітету, підготовка/коригування/розробка наказів, методичних матеріалів, ЛНА компанії; координація та контроль роботи всіх відділів компанії; виконання всіх функцій посади архіваріуса (комплектування архіва, зберігання, використання та знищення документів), організація службових відряджень; контроль та координація роботи секретаря та водія.

Менеджер з адміністративної діяльності

с 03.2013 по 08.2014 (1 год 5 месяцев)
ТОВ «ТПС Нерухомість Київ», Киев (керуюча компанія ТРЦ «Оушен Плаза»)

Організація роботи в приймальні, зустріч, прийом та регулювання потоку відвідувачів; виконання доручень керівництва; діловодство (прийом, реєстрація, аналіз та архівація всієї вхідної та вихідної кореспонденції(Lotus)); участь в підготовці переговорів і нарад. Життєзабезпечення офісу (канцтовари, хозтовари меблі та ін.)

Діловод

с 05.2011 по 12.2012 (1 год 7 месяцев)
ГК «ЛІГА», Киев (IT: консалтинг, розробка, впровадження, хостинг та інше.)

Прийом, реєстрація, аналіз та архівація всієї вхідної та вихідної кореспонденції(Lotus) ГК «ЛІГА» (до складу ГК входить 8 компаній). Набір та оформлення текстів документів; контроль терміну виконання та оформлення документів; візування документів, переданих структурними підрозділами на підпис керівнику. Обробка електронної кореспонденції, пошук необхідної інформації, оформлення передплати періодичних видань для керівних підрозділів, підготовка вітальної кампанії до корпоративних свят. Тісна співпраця з усіма структурними підрозділами ГК «ЛІГА». Виконання інших доручень керівництва.

Образование

Сумський Національний Аграрний Університет

Економіки та менеджменту, спеціальність: маркетинг, Суми
Высшее, с 2002 по 2007 (4 года 9 месяцев)

Захист дипломного проекту: «відмінно»
Середній бал диплома: 4,1

Знания и навыки

  • MS Excel
  • MS Word
  • Користувач ПК
  • Користувач Internet
  • MS Outlook
  • Windows
  • Internet Explorer
  • HCL Notes
  • Total Commander
  • Cognos

Дополнительная информация

Культура спілкування російською та українською мовами, англійська – розмовний рівень. Відповідальна, комунікабельна, цілеспрямована, рішуча, ввічлива, презентабельна зовнішність, займаюся спортом, не палю. Заміжня, маю доньку 5,5 років.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: