Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 мая 2024 PRO

Ольга

Керівник відділу постачання, директор із закупівель

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Ивано-Франковск, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник напрямку

с 02.2019 по наст. время (5 лет 3 месяца)
велике машинобудівне підприємство, Запоріжжя (Машинобудування)

робота з пошуку нових постачальників, їхній аудит, затвердження нових постачальників згідно з діючими процедурами - орієнтування на роботу з прямими виробниками матеріалів та комплектуючих виробів; ведення переговорів з поточними постачальниками щодо покращення умов співробітництва в частині строків постачання, вартості товарів; розробка та узгодження технічних вимог до товарів, що закуповуються підприємством; контроль підрозділів щодо дотримання договірних умов оплати, цін, термінів поставки.
Основні досягнення: формування командної роботи у колективі, укладання договорів із виробниками товарів, зміна постачальників товарів та послуг більш компетентних і найбільше задовольняють запитам підприємства, забезпечення стабільного зниження витрат підприємства матеріали і послуги з допомогою оптимізації процесу закупівель.

Образование

Запорізький Державний університет

Менеджер ЗЕД, перекладач англійської мови за фахом, Запоріжжя
Высшее, с 1996 по 2001 (5 лет)

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

тел: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») эл.почта:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Сімейний стан: заміжня, двоє дітей.

Професійний досвід
2001р. – 2004р. - велике підприємсто з випуску електротехнічної продукції, м. Запоріжжя
-провідний менеджер відділу продажів: пошук та укладання договорів з новими замовниками; виконання плану продаж;
-начальник відділу продажу: постановка завдань та контроль виконання планів менеджерами відділу; розробка стратегії розвитку відділу продажів на підприємстві.
2004р. – 2007р. - підприємсто з випуску електротехнічної продукції, м. Запоріжжя
-начальник відділу продажів: організація відділу та вибудовування ланцюгу збуту всієї продукції «з нуля»; розробка та забезпечення стабільного та своєчасного забезпечення комплектуючими для виробництва продукції підприємства.
2007р. – 2019р. - велике підприємство галузі машинобудування м. Запоріжжя
-менеджер із закупівель: закупівля матеріалів та комплектуючих виробів закріпленої номенклатури (металопрокат, електротехнічна продукція, продукція відповідно до технічних вимог та креслень, кабельна продукція).
-начальник відділу закупівель: організація та контроль своєчасного забезпечення матеріалами та виробами різних груп та номенклатур співробітниками відділу; супровід контрактів на постачання продукції щодо виконання постачальниками своїх зобов'язань; проведення тендерів на закупівлю матеріалів; аналіз ринку визначення оптимального часу здійснення закупівель; спрямованість працювати з безпосереднім виробником; організація роботи співробітників; загальна кількість підлеглих – від 15 осіб.
-керівник відділу ЗЕД: забезпечення своєчасного постачання імпортних матеріалів та комплектуючих виробів; ведення переговорів для отримання оптимальних для підприємства умов; організація роботи співробітників; загальна кількість підлеглих – від 10 осіб.

Знання іноземних мов: англійська - ведення переговорів, листування, складання звітів - щоденно; українська – вільне володіння.
Наявність закордонного паспорта, готовність до відряджень.
Наявність водійського посвідчення та авто.
Особисті якості: стресостійкість, здатність приймати рішення та нести відповідальність за їх виконання та досягнення результату, наявність стратегічного мислення, вміння організувати команду однодумців та спільно працювати над досягненням цілей.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: