Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 мая 2020 PRO

Петро

Головний інженер, механік, керівник транспортного відділу, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
52 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник головного інженера

с 08.2018 по 04.2020 (1 год 8 месяцев)
ТзОВ "Транс-Сервіс-1", Львів (Перевезення , ремонт вантажних авто)

На підприємстві пройшов дорогу від майстра зміни до заступника головного інженера. В обов'язки входили : все ремонтне господарство в складі 80 працівників включно з мийкою ,з реставрацією, з відділом капітального ремонту , з рихтувальною дільницею , з проведенням планових та непланових ремонтів євробортів та українських бортів , визначення пріоритетів ремонтів відносно планування рейсів . Контроль виконання ремонтів за начальниками та майстрами змін , випуск ТЗ на лінію., проведення інспекцій танк-цистерн для ADR-вантажів , калібрування цистерн бензовозів .
Розробив діагностичну карту для перевірки автопоїздів перед рейсами на Європу , впровадив в відділ реставрації відновлення осей причепа , посадкових місць підшипників осей , заміну та ремонт плит тягового пальця , самостійно контролював ремонти двигунів ( відділ агрегатного ремонту) . Контролював ходимість дорогих замінених З/Ч та відповідно прописував регламент їх заміни або профілактики . Добре орієнтуюся в конструкції та ремонті танк-цистерн з підігрівом та REF-установками, є досвід роботи з гідравлікою на самоскидах , досвід відправки ремонтних бригад за кордон та по Україні з формуванням потрібних людей та запчастин відносно поломки автопоїзда , тісна співпраця з службою чергового механіка ( ремонт в дорозі ) , співпраця з механіками колон та аналітичним відділом.

Образование

Львівська Політехніка

Менеджемт організацій, Львів
Высшее, с 2004 по 2008 (3 года 11 месяцев)

Організація матеріальних , фінансових та людських ресурсів на підприємстві

Дополнительное образование и сертификаты

Завод з випробництва причепів "STAS" -Бельгія, завод з виробництва причепів "BENАLU"-Франція

2019 , вересень , по 5 днів

Знание языков

Польский — продвинутый

Рекомендации

Гурова Людмила Михайлівна

Гурова Людмила Михайлівна

Керівник відділу кадрів "Транс-Сервіс-1", ТзОВ "Транс-Сервіс-1"

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Попередня робота - ТЗОВ " БАРКОМ" - керівник транспортного відділу . Обов"язки : Контроль технічного стану та відповідно якості ремонтів , розробка планів та графіків планових ремонтів автомобілів та холодильних агрегатів , контроль капітальних ремонтів великогабаритного транспорту на сторонніх СТО . Робота з водіями та механіками щодо дисципліни вчасних доставок та дотримання температурних режимів , виконання розрахунків матеріально-технічних ресурсів для розуміння доцільності використання транспортних засобів , ремонт спецтехніки (трактори , комбайни) , контроль якості біобезпеки транспорту , співпраця з відділами харчового виробництва .

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: