Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 октября 2022 PRO

Олег

Водій, завгосп, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Водій-експедитор

с 07.2019 по 02.2022 (2 года 7 месяцев)
ТОВ ЮМ Продакшн, Киев (Рабочие специальности, производство)

Працював на автомобілях компаніїї Ford Transit 2019. Wolkswagen T5, T6. Пошук та придбання необхідних матеріалів для виготовлення власної продукції. Заповнення та облік документів для офісу. Доставка власної продукціїї по місту Київ та регіонам з відрядженням до замовника. Міжнормова праця. Безаворійний стаж водіння 100% Бережне та охайне відношення до всіх автівок (це все ж таки робоче місце). Місце знаходження підприємства Автозаводська 2а.

Начальник господарського відділу

с 05.2015 по 04.2020 (4 года 11 месяцев)
Найкращий Ломбард, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Забезпечував господарське обслуговування і належний стан будівель та приміщень, в яких розташовані підрозділи компанії, а також контроль за справністю освітлення, систем опалення, вентиляцій, сантехніки, ремонт меблів,аварійне відкриття дверей, замків, зварювальні роботи тощо. Брав участь у розробленні планів поточних та капітальних ремонтів основних фондів підприємства. Надання звітів про використання виділених коштів для придбання устаткування, меблів, інвентарю тощо. Ремонт та обслуговування приміщень здійснював у м.Київ так і за його межами (відрядження). Якість роботи гарантую. У період з 2015р. по 2020р. працював на новых автомобілях бус Ford Transit 2017р, Fiat Ducato 2015р., Peugeot Boxer 2012р. безаварійне водіння всіх автівок. Відповідальне відношення до автівок (вчасне ТО, мийка, заправка). Здійснював перевезення будівельних матеріалів, побутову електротехніку, офісні меблі та інше. Знання доріг Києва, області та регіонів України ( були постійні відрядження).

Образование

Професійно-технічне училище №25

Лицювальник-плиточник,лицювальник-мозаїст., Київ
Среднее специальное, с 1998 по 2001 (2 года 9 месяцев)

Екзамен з спец предмету здав на відмінно.

Знания и навыки

Досвід,відповідальність,якісне виконання всієї роботи.

Знание языков

  • Украинский — продвинутый
  • Русский — продвинутый
  • Английский — начинающий

Рекомендации

Дубовський Іван Дмитрович

Дубовський Іван Дмитрович

Директор, ЮМ Продакшн

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Місто прописки та проживання м. Київ Деснянський район, сімейний стан одружений є дитина. Маю водійське посвідчення категорії ,,В" з 2007 року. За кермом перебуваю кожен день. Маю власну автівку. Безаварійне водіння автомобілем як підприємства так і власного авто, знання правил дорожнього руху. За автівками підприємства гідно дбаю, завжди чиста та зремонтована, вчасне проходження т.о. Знання доріг Києва та кв.області і регіонів України. Є досвід з пасажирськими перевезеннями та кур'єрською доставкою. Без шкідливих звичок, до криміналу не підлягався. До роботы можу приступити одразу після співбесіди. Можу працювати водієм і завхозом одразу (за домовленістю), щось полагодити на підприємстві. Досвід є. Більш детальну інформацію розповім при зустрічі або по телефону.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: