Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 мая 2024

Юрій

Начальник отдела, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
60 лет
Город проживания:
Херсон
Готов работать:
Николаев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Шкель Юрий Борисович
Особиста інформація
Дата народження:
24 березня 1964р.
(56 років).
Місто: Херсон.
Мобільний телефон:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта : повна вища.
Кваліфікація за освітою: магістр, Організація перевезень і управління на залізничному транспорті.
Закінчив: 1998 році Харківську державну академію залізничного транспорту.
Спеціальність за освітою: «Організація перевезень і управління на залізничному транспорті».
Володіння мовами: українська та російська – вільно.
Сімейний стан: з 1987року одружений. Дві доньки заміжні.

Досвіт роботи
Період роботи:з квітень 2019 року по лютий 2020 начальник технічного відділу ТОВ «КАРГО ДАЙНЕМІКС ГРУПП» По колу питань займався розробкою технічної документації по обслуговуванню під’їзних колій морських портів, підготовки документів для отримання Дозволу на виїзд локомотивів на колії загального користування. Готував технічну документацію для роботи приватного ремонтного тупика по ремонту вагонів. Надавав інженерінгові послуги.
Період роботи з січня 1987 року по квітень 2020 року працював на Укрзалізниці.
На Укрзалізниці починав працювати на станції Херсон регулювальником швидкості вагонів, потім черговим сортувальної гірки, станційним диспетчером, заступником начальника станції по оперативній роботі. В Миколаєві працював головним інженером станції Миколаїв – Вантажний, начальником станції Миколаїв. В Херсонський дирекції залізничних перевезень працював поїзним диспетчером, черговим по виділенню, локомотивним диспетчером, начальником відділу перевезень, головним ревізором безпеки руху.
Посадові обов’язки: організація перевезень на залізничному транспорті, формування поїздів, виконання якісних показників роботи локомотивів та вагонів. На посаді головного ревізора безпеки руху очолював комісії по розслідуванню транспортних подій на залізниці та залізничних переїздах. По колу обов’язків контактував з правоохоронними органами, поліція, прокуратура, Укртрансбезпека.

Додаткова інформація:
Маю досвід супроводження вагонів з початку та до кінця ремонту вагонів, дефектування необхідного ремонту, оформлення калькуляцій на виконаний ремонт вагонів та актів виконаних робіт.
Період будівництва та реконструкції дільниці Миколаїв – Долинська приймав активну участь в проведені будівних робіт починаючи з надання технічних умов на будівництво і закінчуючи прийомом до експлуатації.

Додаткові відомості :
Водійські права: категорії В.
Комунікабельний, відповідальний, тактичний, не конфліктний, ініціативний, лідерські та організаторські здібності, вмію створювати, творити та приймати рішення будь-якої складності.
Мій професійний досвід може позитивно відобразитися на якості роботи і допоможе мені легко засвоїти вимоги Вашої компанії до мене, як до спеціаліста. Сподіваюсь, що інформація, вказана у моєму резюме, дасть Вам уявлення про мій потенціал і дозволить мені сподіватись на позитивне рішення.


Шкель Ю.Б.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: