Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 мая 2024 PRO

Віталій

Заступник директора, начальник юридичного відділу, СБ, 60 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник генерального директора

с 08.2010 по наст. время (13 лет 9 месяцев)
ТОВ "ТРІО", Дніпро (Харчова промисловість)

Напрямки діяльності:
1. Повний юридичний супровід діяльності компанії (договірна робота; перевірка контрагентів, в т.ч. і щодо податкових ризиків; претензійно-позовна робота по контрагентам (всі процеси, в яких ТОВ "ТРІО" було стороною, виграно); адміністративне та судове оскарження дій податкових органів, митниці (по митниці виграно всі процеси, по податковій службі - майже всі); підготовка правових висновків; реєстрація виробничих потужностей; підготовка декларацій та реєстрація новозбудованої нерухомості; супровід зовнішньо-економічної діяльності - розробка ЗЕД-контрактів, проведення переговорів з контрагентами, укладання договорів; участь у судових спорах у МКАС при ТПП України (виграно); супроводження кримінальних справ по нещасним випадкам на виробництві тощо.
2. Організація економічної безпеки компанії та фізичної безпеки об'єктів компанії (створення та реалізація алгоритмів перевірки контрагентів та взаємодії підрозділів компанії під час укладання договорів; визначення потенційно ризикових місць на об'єктах, створення схем відеоспостереження та контроль монтажу систем спостереження; укладання договорів з охоронними фірмами; розробка схем освітлення та контроль монтажу; організація та контроль своєчасності проведення інвентаризацій тощо. Внаслідок запроваджених організаційних та безпекових заходів рівень крадіжок торгівельними представниками - нульовий.
3. Організація та впровадження системи охорони праці у всіх юридичних особах компанії; проведення розслідувань нещасних випадків (в т.ч. спеціальному; у потерпілого - тяжкі тілесні ушкодження), був головою комісій з розслідування нещасних випадків; супроводження перевірок органів Держпраці; організація розробок інструкцій з охорони праці; організація своєчасності проведення інструктажів з охорони праці тощо.
4. Організація роботи та керівництво ІТ-службою компанії: встановлення причин виходу з ладу мереж, організація та участь в ліквідації аварій мереж та серверів компанії; організація ремонту ПК, їх апгрейд; участь у розробці та впровадженні схем безперебійного та безаварійного живлення серверів; організація та участь у розгортанні мережі на новому об'єкті з нуля тощо.
5. Проведення договірних кампаній з ключовими контрагентами (АТБ-маркет).
6. Створення внутрішніх нормативно-правових актів (накази про затвердження алгоритмів, виходячи з виду бізнес-процесу з метою забезпечення безпеки компанії (порядок укладання договорів, порядок приймання-відпуску товару, порядок приймання на роботу/звільнення, порядок обігу печаток та штампів тощо); створення та участь у створенні детальних посадових інструкцій).
7. Управління кризами.

Партнер, юрист

с 05.2009 по 08.2010 (1 год 3 месяца)
ФЛП Коваленко С.О., Дніпро (Юриспруденція)

- юридичний супровід діяльності комерційних організацій
(претензійно-позовна робота, розробка і перевірка різних договорів, проведення переговорів з контрагентами і стягнення заборгованості за договорами постачання в досудовому порядку, консультації по різних галузях права, супровід процедури стягнення у виконавчих службах і так далі)
- складання процесуальних документів (зокрема, скарг на постанови про порушення кримінальних справ, які за результатами розгляду були задоволені) і консультування в області кримінального і кримінально-процесуального права
- представлення інтересів фізичних осіб в судах загальної юрисдикції (КУоАП, земельне право, цивільне і сімейне).

Начальник служби безпеки, заступник директора

с 07.2008 по 01.2009 (6 месяцев)
ТОВ НВФ "Біопром-Б", Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

- поліпшення бізнес-процесів(підвищення якості роботи відділу логістики, підвищення рівня відповідальності співробітників відділу продажів за стан дебіторської заборгованості), - контроль документообігу, - перевірка особового складу по різних базах даних, - забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей і грошових коштів, - профілактика, попередження, виявлення, припинення злочинів серед особового складу, - контроль дебіторської заборгованості, - повернення боргів, - взаємодія з правоохоронними органами, - проведення внутрішніх розслідувань.

Начальник служби безпеки

с 10.2007 по 07.2008 (9 месяцев)
"Арт-Медіа Груп Плюс", Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

- поліпшення бізнес-процесів (підвищення якості роботи відділу логістики, підвищення рівня відповідальності співробітників відділу продажів за стан дебіторської заборгованості), - контроль документообігу, - перевірка особового складу по різних базах даних, - забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей і грошових коштів, - профілактика, попередження, виявлення, припинення злочинів серед особового складу, - контроль дебіторської заборгованості, - повернення боргів, - взаємодія з правоохоронними органами, - проведення внутрішніх розслідувань.

Образование

Юридична академія МВС України

Правоохоронна діяльність, Дніпро
Высшее, с 2002 по 2005 (3 года)

1993-1995 - Дніпропетровський міський юридичний ліцей (закінчив з відзнакою), 1995-1998 - Дніпропетровський юридичний інститут МВС України (закінчив з відзнакою)

Дополнительное образование и сертификаты

тренінг 100%

2006, 1 тиждень

Знания и навыки

Здатен виконувати роботу в умовах багатозадачності Здатен до швидкого навчання Ретельне планування та контроль результатів тривалих проектів Друкую всліпу

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

1998-1999 - слідчий СВ Індустріального РВ ДМУ УМВС України в Дніпропетровській області,
1999-2000 – начальник відділення СВ Індустріального РВ ДМУ УМВС України в Дніпропетровській області
2000-2006 - слідчий з особливо важливих справ відділу з розслідування особливо важливих справ та злочинів, вчинених організованими групами, СУ УМВС України в Дніпропетровській області

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: