Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 июля 2023 PRO

Віталій

Кранівник, налагоджувальник тех. обладнання, оператор ліній та верстатів, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
29 лет
Город проживания:
Новый Роздол
Готов работать:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Машиніст Козлового крана 5 розряд

с 04.2020 по 03.2022 (1 год 11 месяцев)
Євротон, Розділ (Керамічний завод)

Транспортування, штабелювання та погрузка керамічних виробів (цегла)
Продукція ТМ «Євротон» виробляється на ПрАТ «Роздільський керамічний завод» (Львівська область).

Вперше в Україні розпочато випуск конкурентно-спроможної продукції за новітньою технологією на сучасному обладнанні провідних німецьких фірм «Lingl» (Лінгл) та «Rieter» (Рітер) з високим рівнем автоматизації, контролю та керування технологічним процесом на всіх стадіях виробництва

Оператор автоматичних та напівавтоматичних ліній та верстатів

с 01.2020 по 04.2020 (3 месяца)
Fujikura Automotive Ukraine Lviv, Львів (Машинобудування)

Ведення процесу оброблення з пульта керування середньої складності та складних деталей на автоматичній та напівавтоматичній лінії верстатів і установок з декількома видами оброблення. Підналагоджуючи окремі механізми автоматичної та напівавтоматичної лінії та агрегатних верстатів в процесі роботи.

Машиніст козлового та мостового крана 5 розряду

с 08.2018 по 01.2020 (1 год 5 месяцев)
ДМЗ "Карпати", Новий Розділ (ДМЗ «Карпати» - це сучасне українське вагонобудівне підприємство. Основними напрямами діяльності є будівництво вантажних вагонів, ремонт)

Завдання та обов’язки. Керування мостовими і козловими кранами вантажопідйомністю понад 15 т,оснащеними різними вантажозахоплювальними пристроями, під час виконання простих робіт з вантаження, розвантаження, перевантаження і транспортування металоконструкцій, вагонів, деталей, (довжиною до 3 м) та інших аналогічних вантажів. Керуючи мостовими і козловими кранами вантажопідйомністю понад 10 до 25 т, оснащеними різними вантажозахоплювальними пристроями, під час виконання робіт середньої складності з вантаження, розвантаження, перевантаження і транспортування металевих листів, металоконструкцій, вагонів, (довжиною понад 3 до 6 м) та інших аналогічних вантажів, установлення виробів вузлів та деталей на верстат, кантування секцій суден, переміщення помостів та інших монтажних пристроїв і механізмів.
Керуючи мостовими і козловими кранами вантажопідйомністю до 10 т, оснащеними різними вантажозахоплювальними пристроями, під час виконання складних робіт з вантаження, перевантаження і транспортування вагонів (довжиною понад 6 м — на мостових і козлових кранах, довжиною понад 3 м та інших аналогічних вантажів, які потребують підвищеної обережності, а також під час виконання робіт з монтажу технологічного устаткування і пов’язаних із ним конструкцій, стапельного та секційного складання і розбирання виробів, агрегатів, вузлів, машин, механізмів для саджання та видавання з нагрівальних печей зливків та заготовок, розливання металу, кантування виробів і деталей машин, кування на молотах та пресах, установлення на верстат деталей, виробів та вузлів, які потребують підвищеної обережності, та під час виконання будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних робіт.
Керуючи кабельними кранами вантажопідйомністю до 3 т, оснащеними різними вантажозахоплювальними пристроями, під час виконання всіх видів робіт. Керуючи кранами, оснащеними радіокеруванням.

Налагоджувальник технічного Обладнання

с 07.2013 по 09.2015 (2 года 2 месяца)
ОДВ "Електрик", Новий Розділ («ОДВ-ЕЛЕКТРИК» займається виготовленням високоякісних кабельних джгутів, соленоїдів та мехатронних систем для автомобільної галузі.)

ведення процесу оброблення з пульта керування складних і відповідальних деталей на верстатах з програмним керуванням;
обслуговує багатоцільові верстати з числовим програмним керуванням і маніпулятори (роботи) для механічної подачі заготовок у робочу позицію технологічного обладнання;
керує групою верстатів з програмним керуванням; встановлює інструменти в інструментальні блоки, підбирає та встановлює інструментальні блоки;
перевіряє правильність установки інструменту і пристосувань в системі координат верстата
підналагоджування складних вузлів і механізмів в процесі роботи;
корегуючи режими різання;
складаючи та корегуючи керуючі програми для деталей середньої складності; визначаючи несправності та усуваючи їх.

Образование

Новороздільський професійний ліцей №5

Новий Розділ
Среднее, с 2010 по 2013 (2 года 9 месяцев)

Професія обліковця передбачає володіння комп’ютером на належному рівні, для ефективної роботи в спеціалізованих пакетах автоматизації обліку.
Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних веде роботи по різних видах оперативного обліку, проводить відповідні записи в первинних документах по видах обліку, в журналах або на картках, підраховує підсумки і складає встановлену звітність, відомості і зведення, приймає необхідні заходи по використанню сучасних технічних засобів, саме тому обліковець має вільно володіти комп’ютером, спеціальним програмним забезпеченням та виконувати обов’язки оператора комп’ютерного набору: набирати І обробляти інформацію на комп’ютері відповідно до поставлених вимог; сортувати матеріали, формувати пакети документів, оперувати з файлами, консолідувати данні звітів; виконувати арифметичні розрахунки, складати таблиці; вести бази даних, заповнювати форми, виконувати друк документів; стежити за станом комп’ютера, монітора, принтера і інших засобів.
Професія обліковець з реєстрації бухгалтерських даних складна, відповідальна і престижна. Обліковець повинен виконувати різні завдання: перевіряти одержані первинні документи за формою та змістом; систематизувати одержані первинні документи, переносити інформацію у потрібному аналітичному розрізі до відомостей; виводити підсумки цифрової інформації у цих документах за її видами, напрямками та періодами. На документах зазначати номер відповідних облікових регістрів і порядкові номери запису в них; вносити записи в журнали обліку бланків суворої звітності, цінних паперів тощо. Комплектувати в хронологічному порядку документи після їх оброблення, нумерувати аркуші, підшивати або оправляти, оформлювати обкладинку. Передавати до зберігання або вести формування, систематизацію та зберігання справ у структурному підрозділі.

Дополнительное образование и сертификаты

ТзОВ "Львівський навчально-технологічний комбінат"

2018 3 місяці

Державне підприємство "Західно експертно-технічний центр"

2013р. 3 міцяці

Стрийське ВРЕР ДАІ при ГУ МВС України у Львівській області

2014р. 6 місяців

Знания и навыки

MS Word MS Excel MS PowerPoint Водійські права кат. B Керування краном RDK-160 Водій вилочного нафантажувача

Знание языков

Польский — начинающий

Инвалидность

Третья группа.

Дополнительная информация

Особисті якості.
Націлений на результат
Швидко адаптуюся до змін
Комунікабельний
Пунктуальний
Вміння працювати в команді
Цілеспрямований
Чесний
Негативні якості
Прямолінійний
Самовпевненість
Принциповість
Підвищена відповідальність

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: