Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 15 марта 2024

Світлана

Діловод, юрист

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Пархомчук Світлана Олексіівна

Ціль: пошук та здобуття цікавої та перспективної роботи в стабільній організації, цікавить посада з можливістю навчання, професійного і кар'єрного росту.

Мета: заміщення вакантної посади : адміністратор, діловод, юрист, помічник юриста, помічник керівника.

Контактні дані:
Дата народження: 30 червня 1980 року;
Адреса: Київська обл., Макарівський р-н, смт.Макарів;
Телефон мобільний: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Освіта:
З 1997-2004 рр. навчалася в Академії державної податкової служби за спеціальністю «правознавство» (юрист);

Досвід роботи:
З січня 1999 року по серпень 2002 року працювала вчителем української мови та літератури, педагог організатор Ніжиловицької ЗОШ І-ІІІ ступенів відділу освіти Макарівської райдержадміністрації;
З березня 2003 року по березень 2004 року працювала заступником начальника відділу державної виконавчої служби Макарівського районного управління юстиції ;
З березня 2004 року по 2020 рік працювала головним спеціалістом відділу зі зверненнями громадян, документообігу та контролю, правової та організаційної роботи апарату Макарівської районної державної адміністрації. З лютого 2020 року працюю головним спеціалістом загального відділу апарату Макарівської селищної ради та її виконавчого комітету (спеціаліст по зверненню громадян та запитам на публічну інформацію). Досвід роботи на державній службі 19 років.

Додаткові відомості:
Користувач ПК (Word, Excel, PowerPoint), маю навички роботи з системами електронного документообігу АСКОД та інші системи електронного документообігу.

Особисті якості:
Вміння знаходити спільну мову і виходити з конфліктних ситуацій під час бесіди, націлюватися на результат початої справи, здатність швидко навчатися, самоаналіз, аналітичне мислення, вміння працювати з великими масивами інформації, комунікабельність, стресостійкість, креативність. Вільно володію українською мовою та маю відповідний сертифікат державного зразка.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: