- PRO
Олександр
Бар-менеджер, (консалт, розробка меню, коктейльної карти)
- Рассматривает должности:
- Бар-менеджер, (консалт, розробка меню, коктейльної карти), Керуючий рестораном, Менеджер з продажу, Бренд-менеджер
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 33 года
- Город проживания:
- Львов
- Готов работать:
- Киев, Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6177413/
Опыт работы
Бар-менеджер
с 11.2023 по 11.2024
(1 год)
Old Fashion, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-бармен
с 01.2023 по наст. время
(2 года 7 месяцев)
Cocktail Chronicles bar, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Повний супровід відкриття бару з нуля. Підбір обладнання, закупка інвентарю, посуду, розробка меню та коктейльної карти. Робота з постачальниками. Організація роботи бару, побудова концепції включно з назвою та лого бару.
Бар-менеджер
с 11.2021 по 03.2022
(4 месяца)
IZI, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка коктельної карти, замовлення товару, його облік. Складання чек листів, графіків та контроль роботи колективу барменів.
Шеф-бармен
с 06.2020 по 09.2023
(3 года 3 месяца)
Good Zone Hotel, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-бармен літнього коктейль бару.
Запакував бар по всім стандартам необхідним інвентарем та обладнанням. Розробив трендову коктейльну карту, підібрав персонал, навчив, і контролював роботу бару.
Збільшив продаж коктейлів та покращив якість сервісу.
Співпрацюю з ними вже третій сезон, щорічно оновлюю коктейльну карту, та покращую сервіс.
Проводжу навчання офіціантів та барменів.
Шеф-бармен
с 05.2019 по 02.2020
(9 месяцев)
Il Decameron luxury design hotel, Elissa restaurant, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління усіма процесами роботи коктейльного бару. Підбір і навчання персоналу, розробка меню, коктейльної карти, сезонних пропозицій. Замовлення продукції, посуду, інвентарю та обладнання. Проведення інвентаризацій. Складання робочого графіку персоналу бару, чек-листів та графіку прибирань, проведення тренінгів для офіціантів.
Бармен
с 06.2017 по наст. время
(8 лет 2 месяца)
ISCObar_plt, Полтава (Надаю послуги з виїздного обслуговування свят. Барний кейтерінг.)
Даю людям змогу смакувати чудовими напоями на їх святі та локації.
Старший бармен
с 10.2016 по 04.2019
(2 года 6 месяцев)
Verholy relax park, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи барів, навчання барменів, контроль їх роботи, проведення інвентаризацій, робота з гостями за баром, приготування напоїв.
Бармен
с 04.2012 по 09.2015
(3 года 5 месяцев)
Алея Смаку, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування і видача напоїв, робота з гостями, проведення інвентаризацій, касова дисципліна.
Образование
ПВПУ ім.А.О.Чепіги
Виготовлення харчової продукції, Полтава
Среднее специальное, с 2012 по 2015 (2 года 4 месяца)
ПБТТБ
Експлуатація і ремрнт підйомно-транспортних, дорожніх, будівельних машин та обладнання.Технік-механік., Полтава
Среднее специальное, с 2009 по 2012 (2 года 11 месяцев)
Знания и навыки
- MS Excel
- MS Word
- Активні прямі продажі
Знание языков
Английский — начинающий
Рекомендации
-
Бородін Олександр
Бар-менеджер, Verholy relax park
Контактные данные скрыты -
Стефано Антоніоллі
Шеф-кухар, директор ресторану., Verholy relax park, Elissa restaurant
Контактные данные скрыты -
Хрищенюк Олександр
Директор ресторану, Goodzone Hotel
Контактные данные скрыты -
Бережний Олександр Михайлович
Власник, cocktail chronicles bar
Контактные данные скрыты
Дополнительная информация
Виграв Alex Mixology в м.Полтава, фіналіст всеукраїнського конкурсу Alex Mixology 2018, призер Volare Cruft Cup 2018.
Попрацював у багатьох барах в середині мережі "Алея Смаку", "Релакс-2012", переймав досвід у кращих як барменів, так і в управляючих.
Постійно прагну вдосконалення як особистого, так і професійного. Спілкуюсь з колегами з інших міст, намагаюся бути в тренді.
Маю бажання рости далі і працювати менеджером бару/ресторану, розумію що ресторанний бізнес повинен приносити дохід та імідж.
Не конфліктний, легко знаходжу контакт з людьми, люблю спілкування.
Володію техніками продажів, допомагаю людям отримати саме ті емоції, за якими вони прийшли в заклад.
Переконаний що атмосферу закладу створюють люди які в ньому працюють.
Безпроблемно володію українською та російською мовами, та англійською на базовому рівні.
Похожие кандидаты
-
Бар-менеджер
Киев -
Бариста
50000 грн, Киев -
Менеджер ресторану, керуючий, аудитор
40000 грн, Киев -
Офіціант
40000 грн, Киев -
Менеджер ресторану
40000 грн, Львов -
Менеджер по роботі з клієнтами
40000 грн, Львов