Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 марта 2024 PRO

Олександр

Бар-менеджер (консалт, розробка меню, коктейльної карти), 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Днепр, Киев, Львов, Одесса, Полтава, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бар-менеджер

с 11.2023 по наст. время (5 месяцев)
Old Fashion, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-бармен

с 01.2023 по наст. время (1 год 3 месяца)
Cocktail Chronicles bar, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний супровід відкриття бару з нуля. Підбір обладнання, закупка інвентарю, посуду, розробка меню та коктейльної карти. Допоміг з назвою та концепцією бару, дистанційно оновлюю коктейльну карту, та допомагаю власнику у вирішенні питань стосовно робочих процесів.

Бар-менеджер

с 11.2021 по 03.2022 (4 месяца)
IZI, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка коктельної карти, замовлення товару, його облік. Складання чек листів, графіків та контроль роботи колективу барменів.

Шеф-бармен

с 06.2020 по наст. время (3 года 10 месяцев)
Good Zone Hotel, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-бармен літнього коктейль бару.
Запакував бар по всім стандартам необхідним інвентарем та обладнанням. Розробив трендову коктейльну карту, підібрав персонал, навчив, і контролював роботу бару.
Збільшив продаж коктейлів та покращив якість сервісу.
Співпрацюю з ними вже третій сезон, щорічно оновлюю коктейльну карту, та покращую сервіс.
Проводжу навчання офіціантів та барменів.

Шеф-бармен

с 05.2019 по 02.2020 (9 месяцев)
Il Decameron luxury design hotel, Elissa restaurant, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління усіма процесами роботи коктейльного бару. Підбір і навчання персоналу, розробка меню, коктейльної карти, сезонних пропозицій. Замовлення продукції, посуду, інвентарю та обладнання. Проведення інвентаризацій. Складання робочого графіку персоналу бару, чек-листів та графіку прибирань, проведення тренінгів для офіціантів.

Бармен

с 06.2017 по наст. время (6 лет 10 месяцев)
ISCObar_plt, Полтава (Надаю послуги з виїздного обслуговування свят. Барний кейтерінг.)

Даю людям змогу смакувати чудовими напоями на їх святі та локації.

Старший бармен

с 10.2016 по 04.2019 (2 года 6 месяцев)
Verholy relax park, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи барів, навчання барменів, контроль їх роботи, проведення інвентаризацій, робота з гостями за баром, приготування напоїв.

Бармен

с 04.2012 по 09.2015 (3 года 5 месяцев)
Алея Смаку, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування і видача напоїв, робота з гостями, проведення інвентаризацій, касова дисципліна.

Образование

ПВПУ ім.А.О.Чепіги

Виготовлення харчової продукції, Полтава
Среднее специальное, с 2012 по 2015 (2 года 4 месяца)

ПБТТБ

Експлуатація і ремрнт підйомно-транспортних, дорожніх, будівельних машин та обладнання.Технік-механік., Полтава
Среднее специальное, с 2009 по 2012 (2 года 11 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Активні прямі продажі

Знание языков

Английский — начинающий

Рекомендации

  • Бородін Олександр

    Бородін Олександр

    Бар-менеджер, Verholy relax park

    Контактные данные скрыты
  • Стефано Антоніоллі

    Стефано Антоніоллі

    Шеф-кухар, директор ресторану., Verholy relax park, Elissa restaurant

    Контактные данные скрыты
  • Хрищенюк Олександр

    Хрищенюк Олександр

    Директор ресторану, Goodzone Hotel

    Контактные данные скрыты
  • Бережний Олександр Михайлович

    Бережний Олександр Михайлович

    Власник, cocktail chronicles bar

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Виграв Alex Mixology в м.Полтава, фіналіст всеукраїнського конкурсу Alex Mixology 2018, призер Volare Cruft Cup 2018.

Попрацював у багатьох барах в середині мережі "Алея Смаку", "Релакс-2012", переймав досвід у кращих як барменів, так і в управляючих.
Постійно прагну вдосконалення як особистого, так і професійного. Спілкуюсь з колегами з інших міст, намагаюся бути в тренді.
Маю бажання рости далі і працювати менеджером бару/ресторану, розумію що ресторанний бізнес повинен приносити дохід та імідж.
Не конфліктний, легко знаходжу контакт з людьми, люблю спілкування.
Володію техніками продажів, допомагаю людям отримати саме ті емоції, за якими вони прийшли в заклад.
Переконаний що атмосферу закладу створюють люди які в ньому працюють.
Безпроблемно володію українською та російською мовами, та англійською на базовому рівні.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: