Павел
Бар-менеджер, 35 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 30 лет
- Город:
- Винница
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6177439
Опыт работы
Старший бармен, бартендер
с 08.2023 по наст. время
(9 месяцев)
Bar.no.3, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)
- розробка та успішне впровадження авторський напоїв;
- розробка та реалізація теплої коктейльної пропозиції;
- навчання та стажування молодшого персоналу;
- впровадження і реалізація спеціалізованих напоїв під тематичні події;
- оптимізація собівартості продукту;
- робота за активною барною стійкою.
Бар-менеджер
с 06.2016 по 08.2023
(7 лет 2 месяца)
Ресторан "Pasta e Vino", Винница (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- робота з постачальниками;
- контроль та закупівля продукції на бар;
- розробка меню бару (б\а напої, карта коктейлів, сезонне меню, карта міцних напоїв);
- організація роботи бару та барменів (складання графіків роботи, навчання барменів та офіціантів);
- робота з технологічними картами та робота з собівартістю;
- складська дисципліна та товарне сусідство товарів;
- виїзна торгівля (фести, кейтеринги, фуршети);
- проведення майстер класів з міксології;
- проведення винних дегустацій;
- універсальність і робота в команді (робота офіціантом, адміністратором).
Досягнення:
- переформатування роботи бару в іншу концепцію (з піцерії до ресторану);
- розробка авторських напоїв;
- підвищення обсягів продажів бару;
- формат роботи бару в умовах воєнних дій в країні.
Старший бариста
с 04.2015 по 04.2016
(1 год)
Кофейня "Coffеe to Go", Винница (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- приготування кавових напоїв;
- продаж супутніх товарів;
- Контроль та облік товарної продукції;
- Навчання новачків бариста.
Досягнення:
- Повна адаптація нових працівників;
- Підвищення обсягів продажу точок торговельної мережі.
Помічник кухара
с 06.2012 по 09.2012
(3 месяца)
Мюнхенська міська клініка, Мюнхен, Німеччина (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)
Обов'язки:
- робота зі спеціалізованим обладнанням;
- Допомога кухареві в розробці страв.
Досягнення:
Підвищення навичок спілкування та роботи на міжнародному рівні.
Образование
Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ
Економіки та менеджменту, спеціальність: "Менеджер організацій торгівлі"., Вінниця
Высшее, с 2010 по 2016 (6 лет)
Дополнительное образование и сертификаты
Києво-Могилянська школа сервісу KMBS
2017
Курс "Barista Basic: Чашка School, Київ, Україна
2020
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — средний
Дополнительная информация
Бажання працювати з людьми, які отримують задоволення від роботи та прагнуть вдосконалювати свої навички і надавати найкращий сервіс для гостей закладу.
Для мене бармен – це та людина, яка своєю роботою запрошує до себе у гості. Головне в роботі: якість та ефективність.
Похожие кандидаты
Бармен
Винница
Бармен, бар-менеджер
25000 грн, Винница, Запорожье
,
еще 3 города
Бариста, адміністратор
Винница
Бариста
Винница