Юрій
Менеджер ресторану
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 35 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6205932
Опыт работы
Директор ресторану
с 05.2022 по наст. время
(2 года 1 месяц)
ресторан Борщ та Риба, Львів (Харчова промисловість)
В мої обов'язки входило :
- забезпечення безперебійної
роботи ресторану в умовах because
- розвиток підприємства в умовах війни
- налагодження систематизації робочих процесів
- пошук ринків збуту продукції ( достойно себе реалізували в доставці на платформі Глово )
- реагування на критичні ситуації які виникали у роботі ресторану
- фінансова відповідальність
Менеджер
с 07.2021 по 03.2022
(8 месяцев)
Готельний комплекс Рубель, Яремче (Готельно-ресторанний бізнес)
- навчання лінійного персоналу (зал: офіціанти, адміністратори, хостес) відповідно до стандартів європейського сервісу та внутрішньої корпоративної етики;
- проведення тренінгів та майстер-класів (зустріч гостей і презентація меню; допомога гостям у виборі страв і напоїв - вміння передбачати бажання гостя, сумісність страв і напоїв, теорія гастрономії, коктейльна, винна, барна карти; різні техніки сервіровки і збору брудного посуду; техніки додаткових продажів і десертна карта; створення позитивної атмосфери і репутаційні, іміджеві ризики - доречний комплімент, жарт, теми-табу в обговоренні з гостем під час трапези;
- team building і стресостійкість в колективі;
- пояснення всіх позицій меню, сезонних пропозицій, постійний контроль досконалого знання меню (склад, інгредієнти страв, час приготування);
- складання графіків роботи персоналу та контроль за їх дотриманням;
- дотримання розроблених стандартів у роботі.
Адміністратор
с 01.2021 по 07.2021
(6 месяцев)
Галерея Лицарів, Львів (сфера обслуговування)
Організація безперервної і високоякісної роботи ресторану
- Організація роботи і ефективна взаємодія усіх служб ресторану, координація їх діяльності, контроль якості і своєчасності виконання персоналом служб покладених на них завдань
- Здійснення контролю за роботою підрозділів ресторану
- Забезпечення ресторану висококваліфікованим персоналом, прийняття безпосередньої участі у підборі кандидатів на посади підрозділів ресторанного комплексу, встановлення вимог до них та обов’язків, укладання трудових договорів з робітниками, доведення до їх відому основ політики та стандартів обслуговування закладу
- Щоденна координація роботи закладу, особиста зустріч гостей.
- Навчання, адаптація персоналу.
- Проведення інвентаризацій, ревізій.
- Контроль руху посуду та матеріального забезпечення комплексу.
Адміністратор
с 09.2019 по 01.2021
(1 год 4 месяца)
Ресторан Гопак, Львів (сфера обслуговування)
- ефективне управління командою
- контроль над ефективним обслуговуванням відвідувачів ресторану, створенню для них комфортних умов
- допомога працівникам залу в обслуговуванні гостей у разі необхідності
- контроль над чистотою та порядком у залах
- ефективне управління та запобігання конфліктних ситуацій
- прийом замовлень і розробка плану на банкети (весілля,дні народження, фуршети і тд) та їх супровід
- контроль дотримання працівниками трудової і виробничої дисципліни, правил етики обслуговування гостей
- виявлення потреба та замовлення необхідного інвентарю для ефективного обслуговування гостей
- стажування нових працівників
- виявлення потреби у навчанні персоналу, проведення тренінгів
- активна участь у корпоративному навчанні, тестуванні та оцінюванні можливость кар'єрного зростання
- подання пропозицій щодо покращення роботи
- проведення інвентеризацій
- подання звітності керівництву
Офіціант
с 08.2018 по 09.2019
(1 год 1 месяц)
Ресторан Гопак, Львів (сфера обслуговування)
Ефективне обслуговування гостей ресторану.
Згодом підвищено до старшого офіціанта, а згодом до адміністратора
Офіціант
с 05.2018 по 08.2018
(3 месяца)
Kavalir Boutiq Hotel, Київ (сфера обслуговування)
Ефективне обслуговування гостей ресторану.
Офіціант
с 11.2017 по 03.2018
(4 месяца)
ТК БУКОВЕЛЬ, Івано-Франківськ (сфера обслуговування)
Ефективне обслуговування гостей ресторану.
Директор
с 05.2017 по 11.2017
(6 месяцев)
Кафе 1, Львів (сфера обслуговування)
Організація безперервної і високоякісної роботи ресторану
- Організація роботи і ефективна взаємодія усіх служб ресторану, координація їх діяльності, контроль якості і своєчасності виконання персоналом служб покладених на них завдань
- Здійснення контролю за роботою підрозділів ресторану
- Забезпечення ресторану висококваліфікованим персоналом, прийняття безпосередньої участі у підборі кандидатів на посади підрозділів ресторанного комплексу, встановлення вимог до них та обов’язків, укладання трудових договорів з робітниками, доведення до їх відому основ політики та стандартів обслуговування закладу
- Щоденна координація роботи закладу, особиста зустріч гостей.
- Навчання, адаптація персоналу.
Офіціант
с 08.2016 по 05.2017
(9 месяцев)
Кафе 1, Львів (сфера обслуговування)
Ефективне обслуговування гостей ресторану.
Згодом підвищено до старшого офіціанта, а згодом до директора
Образование
СхідноЄвропейський університет Економіки і Менеджменту
Економіка підприємства і Маркетинг, Львів
Высшее, с 2004 по 2009 (4 года 8 месяцев)
Спеціальність : Економіка і Маркетинг
Технологічний коледж
Технологія деревообробки, Львів
Среднее специальное, с 2001 по 2004 (2 года 8 месяцев)
Спеціальність : технік технолог
Дополнительное образование и сертификаты
Курси підвищення сервісу Віти Дубчак
2019 1місяць
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — средний
- Русский — выше среднего
- Польский — выше среднего
- Украинский — свободно
Дополнительная информация
- досвід проведення тренінгів, навчання та мотивації персоналу
- уміння працювати в гостьовому просторі
- лідерські, управлінські якості
- проактивна працездатність
- знання стандартів обслуговування
- знання технологій виготовлення алкогольних напоїв
- знання технологій приготування кулінарної продукції, сировини
- знання касової дисципліни
Похожие кандидаты
Менеджер готельно-ресторанного бізнесу
Львов, Одесса
Адміністратор ресторану
10000 грн, Львов
Регіональний менеджер мережі ресторанів
45000 грн, Львов
Бар-менеджер, керуючий баром
35000 грн, Львов, Винница
,
еще 4 города
Бармен, бар-менеджер
25000 грн, Львов, Винница
,
еще 6 городов
Менеджер ресторану
20000 грн, Львов