Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 мая 2024 PRO

Юрій

Менеджер ресторану

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор ресторану

с 05.2022 по наст. время (2 года 1 месяц)
ресторан Борщ та Риба, Львів (Харчова промисловість)

В мої обов'язки входило :
- забезпечення безперебійної
роботи ресторану в умовах because
- розвиток підприємства в умовах війни
- налагодження систематизації робочих процесів
- пошук ринків збуту продукції ( достойно себе реалізували в доставці на платформі Глово )
- реагування на критичні ситуації які виникали у роботі ресторану
- фінансова відповідальність

Менеджер

с 07.2021 по 03.2022 (8 месяцев)
Готельний комплекс Рубель, Яремче (Готельно-ресторанний бізнес)

- навчання лінійного персоналу (зал: офіціанти, адміністратори, хостес) відповідно до стандартів європейського сервісу та внутрішньої корпоративної етики;
- проведення тренінгів та майстер-класів (зустріч гостей і презентація меню; допомога гостям у виборі страв і напоїв - вміння передбачати бажання гостя, сумісність страв і напоїв, теорія гастрономії, коктейльна, винна, барна карти; різні техніки сервіровки і збору брудного посуду; техніки додаткових продажів і десертна карта; створення позитивної атмосфери і репутаційні, іміджеві ризики - доречний комплімент, жарт, теми-табу в обговоренні з гостем під час трапези;
- team building і стресостійкість в колективі;
- пояснення всіх позицій меню, сезонних пропозицій, постійний контроль досконалого знання меню (склад, інгредієнти страв, час приготування);
- складання графіків роботи персоналу та контроль за їх дотриманням;
- дотримання розроблених стандартів у роботі.

Адміністратор

с 01.2021 по 07.2021 (6 месяцев)
Галерея Лицарів, Львів (сфера обслуговування)

Організація безперервної і високоякісної роботи ресторану
- Організація роботи і ефективна взаємодія усіх служб ресторану, координація їх діяльності, контроль якості і своєчасності виконання персоналом служб покладених на них завдань
- Здійснення контролю за роботою підрозділів ресторану
- Забезпечення ресторану висококваліфікованим персоналом, прийняття безпосередньої участі у підборі кандидатів на посади підрозділів ресторанного комплексу, встановлення вимог до них та обов’язків, укладання трудових договорів з робітниками, доведення до їх відому основ політики та стандартів обслуговування закладу
- Щоденна координація роботи закладу, особиста зустріч гостей.
- Навчання, адаптація персоналу.
- Проведення інвентаризацій, ревізій.
- Контроль руху посуду та матеріального забезпечення комплексу.

Адміністратор

с 09.2019 по 01.2021 (1 год 4 месяца)
Ресторан Гопак, Львів (сфера обслуговування)

- ефективне управління командою
- контроль над ефективним обслуговуванням відвідувачів ресторану, створенню для них комфортних умов
- допомога працівникам залу в обслуговуванні гостей у разі необхідності
- контроль над чистотою та порядком у залах
- ефективне управління та запобігання конфліктних ситуацій
- прийом замовлень і розробка плану на банкети (весілля,дні народження, фуршети і тд) та їх супровід
- контроль дотримання працівниками трудової і виробничої дисципліни, правил етики обслуговування гостей
- виявлення потреба та замовлення необхідного інвентарю для ефективного обслуговування гостей
- стажування нових працівників
- виявлення потреби у навчанні персоналу, проведення тренінгів
- активна участь у корпоративному навчанні, тестуванні та оцінюванні можливость кар'єрного зростання
- подання пропозицій щодо покращення роботи
- проведення інвентеризацій
- подання звітності керівництву

Офіціант

с 08.2018 по 09.2019 (1 год 1 месяц)
Ресторан Гопак, Львів (сфера обслуговування)

Ефективне обслуговування гостей ресторану.
Згодом підвищено до старшого офіціанта, а згодом до адміністратора

Офіціант

с 05.2018 по 08.2018 (3 месяца)
Kavalir Boutiq Hotel, Київ (сфера обслуговування)

Ефективне обслуговування гостей ресторану.

Офіціант

с 11.2017 по 03.2018 (4 месяца)
ТК БУКОВЕЛЬ, Івано-Франківськ (сфера обслуговування)

Ефективне обслуговування гостей ресторану.

Директор

с 05.2017 по 11.2017 (6 месяцев)
Кафе 1, Львів (сфера обслуговування)

Організація безперервної і високоякісної роботи ресторану
- Організація роботи і ефективна взаємодія усіх служб ресторану, координація їх діяльності, контроль якості і своєчасності виконання персоналом служб покладених на них завдань
- Здійснення контролю за роботою підрозділів ресторану
- Забезпечення ресторану висококваліфікованим персоналом, прийняття безпосередньої участі у підборі кандидатів на посади підрозділів ресторанного комплексу, встановлення вимог до них та обов’язків, укладання трудових договорів з робітниками, доведення до їх відому основ політики та стандартів обслуговування закладу
- Щоденна координація роботи закладу, особиста зустріч гостей.
- Навчання, адаптація персоналу.

Офіціант

с 08.2016 по 05.2017 (9 месяцев)
Кафе 1, Львів (сфера обслуговування)

Ефективне обслуговування гостей ресторану.
Згодом підвищено до старшого офіціанта, а згодом до директора

Образование

СхідноЄвропейський університет Економіки і Менеджменту

Економіка підприємства і Маркетинг, Львів
Высшее, с 2004 по 2009 (4 года 8 месяцев)

Спеціальність : Економіка і Маркетинг

Технологічний коледж

Технологія деревообробки, Львів
Среднее специальное, с 2001 по 2004 (2 года 8 месяцев)

Спеціальність : технік технолог

Дополнительное образование и сертификаты

Курси підвищення сервісу Віти Дубчак

2019 1місяць

Знания и навыки

Windiws, MS Office, Internet 1С

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — выше среднего
  • Польский — выше среднего
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

- досвід проведення тренінгів, навчання та мотивації персоналу
- уміння працювати в гостьовому просторі
- лідерські, управлінські якості
- проактивна працездатність
- знання стандартів обслуговування
- знання технологій виготовлення алкогольних напоїв
- знання технологій приготування кулінарної продукції, сировини
- знання касової дисципліни

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: