Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 мая 2024

Ігор

Торговый представитель, заведующий хозяйством, 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
65 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Стасюк Ігор Васильович

Р Е З Ю М Е

Народився 01.01.1959 року у м. Львові. Після закінчення Львівської середньої загальноосвітньої школи №41 в 1976 році поступив на стаціонар 1-го курсу фізичного факультету Львівського національного університету
ім. І.Франка по спеціальності "радіофізика і електроніка". Одночасно з навчанням на фізичному факультеті активно і успішно займався науково-дослідницькою роботою. Після закінчення ЛНУ в 1981р. пішов служити в Радянську Армію офіцером зенітно-ракетних військ. В 1983 році після закінчення військової служби повернувся на фізичний факультет ЛНУ і був прийнятий там на посаду наукового співробітника кафедри електроніки і радіотехніки. В 1985 році пішов працювати на виробництво електронної техніки начальником технологічного бюро, а далі - ведучим інженером-електронщиком заводу "Львівприлад". Одночасно з виробничою діяльністю поступив на навчання на економічний факультет ЛНУ ім.І.Франка, а в 1992 році успішно його закінчив. Після розпаду Радянського Союзу створив підприємство ТзОВ "Україна-Інвест", яке займалося розробкою і впровадженням електронної техніки широкого вжитку, а також спецтехніки. Крім того, підприємство "Україна-Інвест" займалося торгово-посередницькою діяльністю стосовно торгівлі побутової техніки, будівельних матеріалів, а також товарів широкого вжитку.
З 2007 по 2010рік працював начальником відділу постачання будівельної компанії "ВЕЕМ-Будсервіс", а з 2010року і по сьогоднішній день - заступник директора по комерції цієї ж будівельної компанії. По сумісництву виконую обовязки завідуючого господарством компанії, маю досвід і допуск роботи з електрообладнанням вище 1000в, а також з газовим обладнанням і індивідуальним тепловим пунктом.
Маю дозвіл і великий досвід водіння автотранспортних засобів категорії В,С,Д,Е, володію досвідом експлуатації комп*ютерної техніки, маю навики роботи з документообігом.


Мій ел. адрес : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Стасюк І.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: